Sefia interimara a Stirilor TVR, contestata si la Parlament

Duminica, 30 August 2009, ora 21:07 1855 citiri

Sefia Madalinei Radulescu la Departamentul de Stiri din TVR este contestata de mai multi angajati ai televiziunii nationale, care au depus o scrisoare la Comisiile de Cultura ale Parlamentului, dupa ce in prealabil ii cerusera demisia printr-o petitie adresata sefului TVR, Alexandru Sassu.

22 de angajati ai Departamentului de Stiri din TVR au semnat scrisoarea, care a fost depusa saptamana trecuta la Comisiile de Cultura din Camera Deputatilor si Senat, au declarat surse din televiziunea nationala pentru Mediafax.

16 din cei 110 jurnalisti ai Directiei Stiri din TVR i-au cerut, intr-o scrisoare, presedintelui SRTv Alexandru Sassu demiterea directorului interimar al departamentului - Madalina Radulescu, a declarat in luna iulie pentru Ziare.com Catalin Dumitru, consilierul pe probleme de comunicare al lui Sassu.

Pe de alta parte, Madalina Radulescu, a afirmat ca jurnalistii care au cerut inlocuirea sa sunt nereprezentativi pentru departament si intr-un numar nesemnificativ.

Madalina Radulescu spune ca scrisoarea a fost semnata de 15 angajati colaboratori, in timp ce din departament fac parte 110 oameni cu functii de producatori, reporteri, redactori si redactori-prezentatori.

Cei 16 jurnalisti o acuza pe Madalina Radulescu ca se afla la conducerea departamentului Stirilor TVR de aproape doi ani fara concurs si ca nu are pregatirea profesionala necesara pentru postul pe care il detine.

Madalina Radulescu a fost numita director interimar al Departamentului Stiri in octombrie 2007.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Nastratin
rank 1
sefia TVR a fost mereu marioneta politicienilor din guvern...