Se lanseaza editia 2 a studiului TOP Companii din Romania implicate in sport

Comunicat de presa
Miercuri, 22 Mai 2019, ora 17:47
6914 citiri
Se lanseaza editia 2 a studiului TOP Companii din Romania implicate in sport

Adrenallina Sports PR & more, prima agentie din Romania dedicata comunicarii in zona sport, viata sanatoasa, wellness, organizeaza miercuri, 29 mai, editia 4-a Conferintei Sports Marketing in Romania.

In cadrul evenimentului agentia lanseaza pe piata editia a 2-a a studiului TOP Companii din Romania implicate in sport.

Cercetarea ia in calcul proiectele implementate de catre companii, intern sau extern, in intervalul 2017-2018. Dincolo de topul national exista si un top pe industrii: IT, banking, curierat, medical, mobila.

Studiul care a dus la TOP Companii din Romania implicate in sport a cuprins o cercetare cantitativa (80% din studiu ca pondere) si una calitativa (20%).

Cea calitativa a utilizat raspunsuri ale membrilor unui juriu format din specialisti de marketing, comunicare si CSR, jurnalisti, sportivi, si anume: Cristian China Birta (blogger, influencer & owner Kooperativa 2.0), Alina Liciu (expert CSR, The Azores), Gabriel Solomon (organizator evenimente sportive, initiator platforma Galatom), Florin Ghinda (fondator Romania Pozitiva, trainer educational), Raluca Mihaila & Roxana Lupu - Adrenallina Sports PR & more.

Au fost analizate informatiile despre proiecte din spatiul public - conturi social media, comunicate de presa, website, rapoarte CSR. Informatiile au fost validate si de catre companii, care au facut completari la proiectele care nu au fost comunicate in spatiul public.

Agenda evenimentului poate fi consultata aici.

Inscrierile la eveniment sunt deschise si se fac aici.

Rezultatele primei editii a studiului pot fi consultate aici.

Conferinta incepe de la 9:00 a.m., la Beans & Dots (Strada Ion Brezoianu nr. 27, Bucuresti).

Partener principal: CEZ ROMANIA

Partener catering: Condimental

Parteneri media: Revista Piata, PRwave.ro, PR-Romania.ro, Sport Total FM, Leaders Reunited, Economica.net, Telekom Sport, Manager.ro, Adrenallina.ro, Alerg.ro, Running Mag, Ziare.com.

Adrenallina Sports PR & more este prima agentie de PR din Romania dedicata comunicarii in zona sport, viata sanatoasa, wellness. Ofera servicii de strategie & branding, organizare eveniment, strategii corporate social responsibility (CSR), programe de motivatie prin sport si viata sanatoasa pentru companii.

Detalii suplimentare la www.adrenallinamedia.ro.

Adrenallina Sports PR & more este parte a Adrenallina Media, ce cuprinde si www.adrenallina.ro, cea mai cunoscuta platforma de sport de anduranta si aventura din Romania in alergare, ciclism, triatlon.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#TOP Companii Romania implicate sport, #CSR Romania , #publicitate