Scandal intre Patriciu si Vintu, din cauza publicatiei "Kamikaze"

Marti, 30 Martie 2010, ora 19:36
4593 citiri
Scandal intre Patriciu si Vintu, din cauza publicatiei "Kamikaze"

Reteaua Acces Press, detinuta de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, a decis sa scoata de la vanzare publicatia "Kamikaze", editata de Ingenio Promo si lansata de jurnalistii care au plecat de la Academia Catavencu.

In consecinta de cauza, Adevarul Holding, detinuta de omul de afaceri Dinu Patriciu, anunta ca societatile de distributie care vor da curs somatiei Acces Press si nu vor mai vinde revista "Kamikaze" nu vor mai putea comercializa produsele Adevarul Holding.

"Domnul Sorin Ovidiu Vintu care controleaza reteaua de presa Acces Press, dupa ce ani de zile acest lucru a fost ascuns opiniei publice, isi etaleaza in toata 'splendoarea' murdarele principii de business care au facut atata rau pietei media in ultimii cinci ani si au condus inclusiv la inchiderea unor titluri traditionale in presa scrisa, printre care Ziua, Cotidianul si Gardianul.

Dupa ce partenerul sau, domnul Sorin Rosca Stanescu, s-a folosit incorect de numele Clubului Roman de Presa pentru a obtine dubios (fara licitatie) de la unii primari slabi de inger mai multe sute de locatii in Bucuresti pentru viitoarea retea Acces Press, controlul acesteia a fost inmanat catre mai multe firme offshore despre care se stie (inclusiv angajatii stiu) ca apartin domnul Sorin Ovidiu Vintu", este reactia

Adevarul Holding.

Reprezentantii Adevarul Holding considera ca a cere printr-o scrisoare oficiala trimisa mai multor societati comerciale ca publicatia sa fie interzisa la vanzare intr-o retea de distributie denota obiceiuri si mentalitati pe care presa (inclusiv cea a grupului Realitatea) este o practica concurentiale incorecte.

"In consecinta, Adevarul Holding ia atitudine impotriva acestor practici, critica public asemenea initiative si potrivit atitudinii sale principiale de a face distributie de presa, clauza prezenta in toate contractele noastre de gen, va renunta la colaborarea cu orice societate de distributie care se va alinia la asemenea cereri aberante din partea Acces Press.

Altfel spus, societatile de distributie care vor da curs somatiei Acces Press si nu vor mai vinde revista "Kamikaze" nu vor mai putea comercializa produsele Adevarul Holding, inclusiv carti si DVD-uri", sustin cei de la Adevarul Holding.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Vantru Patriciu Kamikaze, #vanzare Kamikaze, #Adevarul Holding Kamikaze, #distributie Kamikaze , #mass media
Comentarii
Poza CIOCOII_NOI_ROZALII
CIOCOII_NOI_ROZALII
rank 5
Asa cum sunt pripoanele pentru pestii mari, tot la fel pentru acesti doi talhari trebuie o spanzurătoare cu două latzuri in care să atarne ca să se certe legănati de vant.