Circ în direct, la TV: „Băi sclavule, du-te și cântă la altă masă!”/ „Ești un papagal” VIDEO

Luni, 04 Octombrie 2021, ora 09:46 20129 citiri
Jurnalistul Stelian Negrea și copreședintele AUR, Claudiu Târziu, și-au aruncat cuvinte grele la televizor FOTO B1 TV

Copresedintele AUR Claudiu Târziu s-a certat dur cu realizatorul TV Stelian Negrea la postul B1 TV, duminică seară. Cei doi au schimbat cuvinte grele, Târziu fiind enervat că a fost făcut „propagandist al Moscovei”, arată aktual24.ro.

Sursa citată redă și dialogul aprins dintre jurnalist și politician:

Stelian Negrea: Problema e că tu stai acum și încerci să prinzi în mâini un tipar alunecos și extrem de nesincer. N-are rost să te duci atât pentru că pentru el nu contează informația. Când îi spui de Călin Georgescu, începe să arunce relativizari din astea unsuroase. Călin Georgescu e de la o asociație, dar era propunerea lor de premier.

Claudiu Târziu: Stelian Negrea, poate că asta se făcea pe vremea când făceai tu consiliere politică pe la PSD. Eu nu sunt nici un tipar și în niciun caz nu îți permit să îmi vorbeșți așa, că nu ne tragem noi de șireturi, frățioare, da? Nu ne tragem de șireturi. Vorbește respectuos măcar pentru demnitatea în care am ajuns cu votul unor români, nu mă lua pe mine așa, la împins vagoane, că nu suntem, da…? Când ai fost sclavul lui Miron Mitrea, a fost bine? Nu îți e rușine să mă iei tu pe mine să îmi spui că sunt alunecos și că nu sunt sincer? Chiar așa, un pic de obraz nu ai? Vezi-ți de treaba, băi frate, băi!

Stelian Negrea: Sunteți niște propagandiști ai Moscovei și ai Beijingului. Semănați confuzie de dimineață până seară…

Claudiu Târziu: Băi sclavule, du-te și cânta la altă masă! Du-te!

Stelian Negrea: Ești un papagal!

Claudiu Târziu: Nu vedeți cum vorbește cu mine? Îmi spune mie de Beijing, de Rusia, de nu știu ce… păi ce să vorbesc cu el? Și mă ia pe mine la per tu, păi ne cunoaștem noi, ne-am întâlnit vreodată în viață asta că să mă iei tu pe mine la per tu? Despre ce vorbim? Mă ia pe mine cu ‘băi băiete’ asta care i-a dus servietă lui Mitrea? Despre ce vorbim?

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii