Salariile angajaților de la TVR ar putea întârzia cinci zile. Plățile sunt blocate în lipsa unui director general

Autor: N.G.
Miercuri, 03 Noiembrie 2021, ora 19:54 1897 citiri
Sediul Televiziunii Române

Plata salariilor pe luna noiembrie pentru angajații SRTv și ai Radioului Public ar urma să întârzie câteva zile în condițiile în care acestea nu au directori generali care să aibă drept de semnătură.

”În situaţia actuală, în care SRTv nu are un ordonator principal de credite numit, ne aflăm în imposibilitatea efectuării oricăror plăţi, indiferent de natura acestora. S-a estimat că plata drepturilor salariale ar putea fi efectuată cu o întârziere de circa 5 zile lucrătoare, în condiţiile numirii CA şi desemnării noului Preşedinte Director General/ordonator de credite până la data de 16 noiembrie”, spun cei din TVR pentru paginademedia.ro.

Mandatul interimar al Ramonei Săseanu la şefia TVR a expirat în urmă cu câteva zile. La fel s-a întâmplat şi cu cel al lui Liviu Popescu, care a asigurat interimatul Radioului.

În aceeaşi zi, birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au declanşat procedura de numire a Consiliul de Administraţie al TVR-ului şi Radioului Public.

Până pe 12 noiembrie, SRTv trebuie să prezinte Parlamentului propunerile de candidaţi pentru cele două locuri în noul Consiliu de Administraţie (CA).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News