Romania TV a primit contracte de aproape 100.000 de euro de la Primaria Sector 4

Sambata, 07 Iulie 2018, ora 13:19 6985 citiri
Foto: Facebook/Romania TV

Primaria Sectorului 4 a atribuit contracte in valoare de aproape 100.000 de euro firmei Ridzone Computers SRL din Ploiesti, care detine licenta televiziunii de stiri Romania TV.

Informatia este preluata din sistemul electronic de atribuire a contractelor publice si a fost dezvaluita sambata de Banii nostri.

"Ridzone Computers SRL din Ploiesti, cea care detine licenta audiovizuala a televiziunii de stiri Romania TV primeste bani frumosi de la institutii de sub Primaria Sectorului 4 condusa de Daniel Baluta: 𝟯𝟳𝟮 𝗺𝗶𝗶 lei fara TVA de la Directia Generala de Evidenta a Persoanelor Sector 4, Directia Piete Si Gestionare Activitati Comerciale Sector 4, Directia Generala de Impozite si Taxe Locale Sector 4", scrie sursa citata.

La un calcul simplu, aceasta suma la care se aplica si TVA inseamna aproape 100.000 de euro din bani publici, atribuiti de directiile Primariei Sector 4 acestei firme, pentru monitorizare, strategie de media si comunicare, publicare online si realizare de materiale audio/video.

Evident, contactele sunt realizate prin atribuire directa, fara licitatie.

Amintim ca, in 2017 si 2018, Antena 3 a obtinut si ea patru contracte de acelasi gen, tot cu Primaria Sector 4 si atribuite tot direct. Afla mai multe detalii despre ce s-a angajat sa faca si pe cati bani trustul de presa al familiei Voiculescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News