Rodica Culcer si Cezar Ion, in carti pentru sefia TVR

Vineri, 11 Iunie 2010, ora 14:43 2650 citiri
Foto: Pagina de Media

Dupa ce Robert Turcescu nu mai vrea sefia TVR, iar Stere Gulea a refuzat si el, reprezentantii PD-L au de gand sa faca aceeasi propunere Rodicai Culcer si lui Cezar Ion, pentru ca nu isi doresc ca Alexandru Sassu sa conduca televiziunea romana pana la toamna.

Planurile democrat liberalilor au fost date peste cap dupa ce Turcescu si Gulea au refuzat, iar acum pe lista agreata de premierul Emil Boc ar fi, sustin surse din PD-L, sefa Departamentului Stiri, Rodica Culcer, dar si Cezar Ion, director la Productie Editoriala din TVR, informeaza Evenimentul Zilei.

Turcescu s-a aratat nemultumit de limitarile pe care le impune interimatul, cu toate ca, in discutiile neoficiale de acum cateva saptamani, le acceptase.

In paralel, lideri ai PD-L au mai tatonat insa si varianta Stere Gulea, fost sef al TVR in perioada 1996-1998. "Se poate spune ca am fost intrebat cu privire la sefia TVR, nu pot confirma ca mi s-a propus. Am spus NU din prima, am avut deja aceasta experienta, nu ma mai intereseaza", a confirmat regizorul.

Robert Turcescu a refuzat sa fie sef interimar la TVR

Luni, in coalitie, se va decide daca va fi numita Rodica Culcer sau Cezar Ion, desi acestia inca nu au primit oferte oficiale.

"Daca partidele nu se vor pune rapid de acord pe un nume, "obligatoriu, pana la sfarsitul lunii se va merge merge pe numirea unui CA in conditiile legii actuale", sustine vicele PD-L, Ioan Oltean.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News