Realitatea TV, somata de CNA din cauza vacantelor lui Adriean Videanu

Joi, 17 Iunie 2010, ora 17:02 2385 citiri

Postul de televiziune Realitatea TV a primit joi somatie publice de la CNA pentru ca a difuzat mai multe emisiuni de stiri si dezbateri in perioada 3 - 11 iunie ce au avut ca subiect de discutie vacantele lui Adriean Videanu, fara sa se transmita si punctul de vedere al ministrului.

CNA sustine ca in perioada respectiva subiectul vacantelor lui Adriean Videanu a fost abordat in 15 editii de stiri si in 6 editii de dezbateri, informeaza un comunicat remis Ziare.com.

Ioan Onisei, vicepresedintele CNA, a spus ca doar la emisiunea "Ora de foc" din 5 iunie se face referirea ca imaginile sunt din 2007, de la Cannes.

Membrii CNA s-au aratat dezamagiti de modul in care au prezentat faptele, luand in considerare ca il credeau "un post de stiri serios", anunta si Mediafax.

"Obligatia revine radiodifuzorului sa solicite un punct de vedere si, daca persoana respectiva nu da punct de vedere, acest lucru trebuie mentionat pe post", a spus Gelu Trandafir.

De cealalta parte, Roxana Niculescu, directorul de programe al Realitatea TV, a spus in sedinta CNA ca Adriean Videanu a fost invitat in toate emisiunile in care a fost discutat subiectul vacantelor sale, dar acesta a refuzat.

In urma discutiilor, Ioan Onisei a propus amendarea postului Realitatea TV cu 5.000 de lei, in timp ce Mihai Malaimare a propus somarea publica a televiziunii. Doar propunerea lui Malaimare a primit numarul minim de voturi (sase) pentru a putea fi aplicata.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News