Realitatea TV are o noua conducere editoriala. Gusa se muta la Oradea

Vineri, 14 Iunie 2013, ora 22:35
3394 citiri
Realitatea TV are o noua conducere editoriala. Gusa se muta la Oradea

Realitatea TV are o noua conducere editoriala, dupa ce Cozmin Gusa, actionarul majoritar al Realitatea Media, a parasit pozitia de director editorial. Locul lui va fi luat de un Consiliu Editorial format din Vera Secrieru, Raluca Finta si Sorin Kosz.

Noul Consiliu Editorial isi va incepe activitatea in cursul saptamanii viitoare si va avea rolul de a coordona strategia editoriala a grupului, scrie paginademedia.ro.

"Ei vor fi responsabili atat de strategia televiziunii, cat si de strategia site-urilor de Internet, a revistelor pe care le-am achizitionat (Tabu, Super Bebe si Bucataria pentru toti), cat si de cea a radioului, deocamdata, pana in toamna, cand vom integra o strategie diferita pentru radiourile pe care le detinem in portofoliu. O data pe luna ma voi intalni si eu cu ei pentru a discuta strategia pe termen mediu si lung. In rest, decizia le apartine zi de zi", a spus Cozmin Gusa.

Mura Frinculescu ramane pe pozitia de Director executiv, "cu rol de interfata intre editorial si administrativ, dar si de reprezentare in fata institutiilor si a partenerilor.

Decizia cotidiana asupra continutului programelor de televiziune va fi luata de trei persoane cu functii de Editor of the day (EOD): Bianca Oanea, Madalina Dulama si Horatiu Mihai.

Robert Tatarus va fi Manager de proiecte speciale ale trustului Realitatea, iar la nivelul managementului site-urilor, alaturi de Sorin Kosz, care este si in Consiliul editorial, vor fi responsabili Viorel Dobran si Dan Duca.

Cozmin Gusa se muta, impreuna cu familia, la Oradea, incepand cu 1 iulie, unde isi reia activitatea universitara in doua centre din Transilvania, unde preda cursuri pentru doua scoli doctorale, unul de geopolitica, altul despre mecanismele exercitarii puterii.

Functionarea Realitatea Media ramane marcata de disputele dintre actuala conducere si fostul actionar, Elan Schwartzenberg. Acesta a trimis joi o scrisoare deschisa judecatoarei Mariana Moncea, pe care o acuza ca favorizeaza firmele controlate de Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru in acest dosar de insolventa.

Reactia lui Cozmin Gusa nu a intarziat sa apara, acesta fiind de parare "ca practic Elan se afla intr-o negociere subterana legata de propria soarta juridica".

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#Cozmin Gusa pleaca Realitatea Tv, #Cozmin Gusa Realitatea Tv , #Realitatea