Televiziunea Primariei Voluntari, sanctionata de CNA dupa odele aduse Gabrielei Firea: "Ma asteptam sa fiti mai discreti si sa nu o faceti chiar asa"

Miercuri, 23 Septembrie 2020, ora 10:02 10034 citiri
FOTO paginademedia.ro

Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari (unde primar e Florentin Pandele), a fost "penalizata" in sedinta CNA dupa o emisiune in care a fost invitata Gabriela Firea, sotia acestuia si primarul Capitalei.

Potrivit sursei citate, televiziunea Primariei Voluntari a fost sanctionata de CNA cu o somatie publica pentru o emisiune in care a fost invitata Gabriela Firea. In emisiunea respectiva s-a vorbit despre adversarii politici ai Gabrielei Firea, despre cum cum a ales candidatii din Consiliul General, despre munca depusa de Firea in pandemie: "Nu erati soricel ascuns sub canapeaua din sufragerie, ca va vedeam in fiecare zi, mergeati la munca", a fost una dintre replicile moderatorului.

"Este o emisiune in afara campaniei. E o emisiune in care un candidat se prezinta, in care moderatorul ii creeaza cadrul, ii ajuta sa se prezinta intr-o nota pozitiva. E una dintre primele emisiuni de la Metropola TV.

Ma asteptam sa fie asta, pentru ca este televiziunea sotului doamnei Firea. Ma asteptam sa fiti mai discreti si sa nu o faceti chiar asa. Aceasta emisiune a fost semnalata in presa si am facut sesizare. Am sperat sa nu fie chiar asa din prima. Mi se pare o dovada de servilism.", a spus, potrivit paginademedia.ro, Doina Rusu, membru CNA, in sedinta in care s-a discutat cazul Metropola TV.

"Cand esti la inceput de drum, trebuie sa fii mai atent. Chiar cred ca dincolo de orice opinii ar exista, cred ca trebuie foarte rapid in echipa dumneavoastra sa pregatiti un om foarte priceput in Legislatia Audiovizualului.

O astfel de emisiune, nici capra, nici magar, nici strut, la trei zile dupa deschidere nu poate decat sa fie decat total nepotrivita. A fost un fel de varza din care nu a castigat nimeni si din care a pierdut toata lumea. Din pacate, aceasta, ca intentie, a fost o emisiune cu tenta electorala.", a aratat, potrivit sursei citate, si Radu Herjeu, membru in Consiliul National al Audiovizualului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
CU ACEST ANUNT A-TI FACUT ...reclama gratuita , nu stiam
Poza harris_bmb
harris_bmb
rank 5