Razboiul Gusa - Ghita: De la "isteric si mincinos" la "a furat 20 de milioane de euro"

Miercuri, 17 Decembrie 2014, ora 09:56
7598 citiri
Razboiul Gusa - Ghita: De la "isteric si mincinos" la "a furat 20 de milioane de euro"
Foto: Reporter Virtual

Conflictul dintre Sebastian Ghita si Cozmin Gusa ia amploare: actionarul Realitatea TV spune despre deputatul demisionar din PSD ca este "isteric", in timp ce patronul Romania TV acuza ca Rares Bogdan si Cozmin Gusa au furat 20 de milioane de euro.

Cozmin Gusa a acuzat la inceputul saptamanii, intr-o declaratie pentru Reporter Virtual, "presiuni greu de imaginat ale cuplului Ponta - Ghita".

Scandal la Realitatea TV: Sebastian Ghita versus Cozmin Gusa pe numararea voturilor

Replica a venit in scurt timp de la Ghita, care a spus intr-un interviu pentru HotNews ca va face plangeri la CNA, la CSM si la Parchet, acuzandu-i pe Rares Bogdan si Cozmin Gusa, de la Realitatea TV, ca "santajeaza si preseaza" judecatori si functionari ANAF pentru a nu-si plati taxele si impozitele datorate statului, obtinand in acest fel avantaje fata de concurenta.

"Cred ca dansii santajeaza si preseaza judecatori, functionari ANAF, administratori judiciari pentru a obtine avantaje in fata competitiei (...) Din acest moment, voi incepe sa fac plangeri la Consiliul National al Audiovizualului, la CSM in legatura cu judecatorii, catre parchet in legatura cu celelalte persoane implicate in jaful de zeci de milioane de euro de la Realitatea TV", a subliniat Sebastian Ghita.

Gusa: Ghita, debusolat si isteric

In replica la acuzatiile lansate de Ghita, actionarul Realitatea TV Cozmin Gusa a spus ca Ghita "pare un tip debusolat, care oscileaza intre isteria verbala si pusee de minciuna desantata, din dorinta de a reusi sa ajunga la mal, aflandu-se insa intr-o barca cu mult prea multe gauri".

Romania TV pierde razboiul cu Realitatea Tv: ramane fara nume, sigla si site

Si realizatorul TV Rares Bogdan a declarat ca acuzatiile lansate de Ghita sunt nefondate, argumentand ca el nu cunoaste judecatori. Mai mult, jurnalistul Rares Bogdan l-a acuzat pe Sebastian Ghita ca, alaturi de Ponta, face presiuni la adresa procurorului general al Romaniei.

Rares Bogdan: Ghita, tupeu de borfas

Rares Bogdan a mai spus, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere, ca Sebastian Ghita are "tupeu de borfas".

"In curand, toti cei care au furat din bani publici vor da socoteala, nu se va tine cont de acuzatiile lansate de Sebastian Ghita. Acest tupeu de borfas pe care il are acest individ, Sebastian Ghita... (...) Ma mira tupeul acestui individ. (...) Eu nu cred ca Sebastian Ghita are vreo legatura cu serviciile secrete", a mentionat realizatorul TV.

Acesta a precizat ca il va da in judecata pe Ghita.

Sebastian Ghita: Cozmin Gusa si Rares Bogdan au dirijat un furt de 20 milioane euro din bugetul statului

Conflictul Ghita-Gusa nu s-a oprit insa aici. Patronul Romania TV a revenit cu un nou punct de vedere, de aceasta data remis postului pe care il conduce.

Acesta i-a acuzat din nou pe Cozmin Gusa si pe Rares Bogdan ca "au dirijat un furt de 20 milioane euro din bugetul statului", apreciind ca "autoritatile statului nu pot ramane impasibile" la ceea ce se intampla.

"Nu putem trai intr-o societate fara a avea un tratament egal. Cozmin Gusa si Rares Bogdan au dirijat un furt de 20 milioane euro din bugetul statului. Toti trebuie sa platim taxele la stat. Oricat fac ei pe jurnalistii si analistii natiei, documentele vorbesc. Va rog sa cititi ce scrie in acest document. Dupa ce au intrat in insolventa au furat aproape 20 milioane euro. (...)

Mafia retrocedarilor si a TVA-ului din Bucuresti nu mai poate sa finanteze o televiziune. Voi spune totul despre Cozmin Gusa si Rares Bogdan pana cand se va convinge toata lumea de ceea ce reprezinta aceste personaje.

Jurnalistii Realitatea TV sunt oameni ispraviti. Acesti impostori ii fura si pe jurnalisti, fura si statul, ii fura si pe politicieni si pe oamenii de afaceri. Autoritatile statului nu pot sa ramana impasibile la ceea ce se intampla", sustine Ghita in declaratia de presa.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
#Gusa scandal Ghita, #Ghita Romania Tv, #Ghita acuza Gusa, #Rares Bogdan judecata Ghita , #Realitatea