Rares Bogdan, dupa ce a fost amendat cu 10.000 de lei de CNA: Uneori imi vine sa las naibii presa

Miercuri, 19 Aprilie 2017, ora 19:2114369 citiri
Rares Bogdan, dupa ce a fost amendat cu 10.000 de lei de CNA: Uneori imi vine sa las naibii presa
Foto: Facebook/Rares Bogdan

Rares Bogdan a fost amendat cu 10.000 de lei de CNA din cauza a trei editii ale emisiunii "Jocuri de putere" pe care o prezinta.

Intr-un dintre emisiuni, moderatorul a adus acuzatii SMURD, legat de cazul Colectiv, iar pe post s-au difuzat imagini cu victime cu arsuri fara a fi blurate, arata Pagina de Media.

Cea de-a doua emisiune vizata a fost despre Federatia Romana de Fotbal. "Rares Bogdan, impreuna cu invitatii sai, Dorin Chiotea, Razvan Ion Boanchis si doctorul Pompiliu Popescu, au lansat afirmatii defaimatoare la adresa conducerii Federatiei Romane de Fotbal si in special la adresa presedintelui FRF, domnul Razvan Burleanu", suna reclamatia de la care a pornit discutia.

In timpul emisiunii respective pe burtiera au fost transmise mesaje precum: "Cine si-a batut joc de fotbalul romanesc", "Cine esti dumneata, domnule Burleanu?"; "Cum duce Burleanu Nationala in mormant"; "Burleanu esti praf!" sau "Este sau nu Burleanu omul sistemului".

In cea de-a treia emisiune analizata de CNA, Rares Bogdan a lansat un atac dur la adresa TVR si a presedintelui Irina Radu, dupa ce postul de televiziune a realizat un interviu cu premierul de atunci Dacian Ciolos, insa nu l-a difuzat.

UPDATE Rares Bogdan a reactionat imediat la decizia CNA:

"Consider ca am fost amendat complet aiurea. In toate cele 3 cazuri am avut eu si invitatii mei perfecta dreptate sa procedam cum am procedat. Uneori imi vine sa las naibii presa si sa ma pun sa fac orice altceva.

Oricum cainii de paza ai democratiei latra, caravana nesimtirii si talhariilor politico-administrative continua. Nu cred ca ne mai facem bine! Tara cazuta iremediabil la examenul istoriei.....Cel mai bine este sa taci si sa te faci ca nu vezi. Sa nu iti pese de nimeni si de nimic sau simplu, SA TE PREDAI si sa nu deranjezi", a scris pe Facebook Rares Bogdan in aceasta seara.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News