Radio Romania Actualitati a lansat "Nunta in dar, la Matinal"

Vineri, 06 Mai 2011, ora 12:27
2428 citiri

Radio Romania Actualitati a dat startul campaniei "Nunta in dar, la Matinal"! Postul de radio a lansat in aceasta saptamana o campanie speciala pentru tinerii care doresc sa se casatoreasca, pregatindu-le daruri de nunta.

In perioada 25 aprilie - 30 iulie 2011, 13 cupluri din intreaga tara vor fi premiate fiecare cu o rochie de mireasa si un costum de mire, in cadrul unui concurs interactiv, care se desfasoara zilnic, de luni pana duminica. La concurs poate participa orice cuplu in care ambii parteneri au varsta peste 18 ani si care urmeaza sa se casatoreasca cel mai devreme in aceasta toamna.

Participantii trebuie sa incarce o fotografie de cuplu cu dimensiunea de 1200x 1600 pixeli si sa scrie un text de maximum 200 caractere prin care sa convinga votantii sa-i desemneze castigatori ai unei etape pe pagina web a campaniei www.concursmatinal.ro. Pentru a vota un cuplu, ascultatorii RRA vor folosi "cuvantul cheie", care va fi anuntat de doua ori in fiecare editie a emisiunii Matinal, de luni pana vineri.

Castigatorii fiecarei saptamani se califica automat in finala concursului. Aceasta se va organiza in Bucuresti, intr-o locatie care va fi anuntata ulterior atat prin intermediul site-ului concursului, cat si in cadul emisiunii "Matinal".

Marea Finala reprezinta o noua runda de concurs, in urma careia trei cupluri vor fi desemnate castigatoare. Cuplul clasat pe primul loc pleaca pentru doua saptamani in Grecia, Insula Thassos. Locul al doilea castiga un sejur de zece zile cu demipensiune la Predeal, iar cuplul care se claseaza pe pozitia a treia pleaca pentru sapte zile in Moldova, la Agapia.

Marele Premiu este insa cel mai ravnit: o suma de 7.000 de euro care sa acopere in intregime cheltuielile unei nunti de vis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#concurs nunta matinal radio, #Radio Romania Actualitati , #radio