Procedura de urgenta pentru TVR in Parlament: Cand afla Stelian Tanase daca va fi demis

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 17:40 1578 citiri
Foto: site TVR

Raportul de activitate al TVR pe anul 2014, care a fost respins de Comisiile pentru Cultura, va fi dezbatut si votat in plenul reunit al Parlamentului in sedinta de miercuri, conducerea TVR putand fi astfel demisa odata cu acest vot, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

"Este raportul Comisiilor pentru Cultura, care trebuie sa fie dezbatut in cel mai scurt timp si am decis sa-l dezbatem miercuri, sa-l supunem votului.

Miercuri va fi si votul pentru raport. Daca raportul va fi aprobat, fiind raport de respingere, atunci se dizolva Consiliul de Administratie", a spus Valeriu Zgonea.

Presedintele Camerei Deputatilor a precizat ca, in cazul in care conducerea TVR va fi demisa, Comitetul liderilor din Parlament va trebui sa propuna un nou Consiliu de Administratie, care sa fie supus votului senatorilor si deputatilor.

Raportul de activitate al conducerii TVR, respins in comisii: Stelian Tanase risca demiterea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminica, la Alba Iulia, ca PSD incearca sa politizeze excesiv televiziunea publica, urmand sa beneficieze direct de sprijin media in campania electorala pentru alegerile locale si parlamentare de la anul.

Gorghiu avertizeaza: Se prefigureaza o lovitura de forta ce vizeaza politizarea excesiva a TVR

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com