Postul Program TV a primit licenta de la CNA

Joi, 29 Aprilie 2010, ora 15:36
1790 citiri
Postul Program TV a primit licenta de la CNA

Program TV, o noua televiziune care va functiona ca un ghid de programe de televiziune, a primit, joi, licenta audiovizuala de la CNA, a anuntat Irinel Marin, actionar al noului post TV.

Societatea SC. Pro Management Group SRL, care controleza postul tv, este detinuta de Irinel Costel Marin (90%) si Irina Elena Marin (10%).

Program TV urmeaza sa fie pusa in functiune cu o investitie de circa 70.000 de euro si va furniza in regim de teletext un ghid de programe de televiziune, astfel incat telespectatorii sa poata sa se informeze cu privire la orele de difuzare a programelor din grilele posturilor TV.

"Ideea de baza care ne-a calauzit in conceperea acestui proiect a fost utilitatea publica la nivel national a acestui post de televiziune. Postul isi propune sa dea posibilitatea tuturor telespectatorilor, fiecarui cetatean, sa afle in timp util informatiile legate de programele tuturor posturilor de televiziune care au audienta nationala si sunt licentiate de CNA.

Tuturor telespectatorilor ni s-a intamplat sa dorim sa aflam ce prezinta un anumit post de televiziune la un anumit interval orar si daca nu ai la indemana o revista sau internetul risti sa nu afli (...) Utilitatea publica se justifica prin faptul ca nu toate persoanele cunosc modul de utilizare a internetului si nu toti avem acces la internet. Si daca nu avem la indemana o revista sau un ziar nu putem afla informatiile care ne intereseaza", a spus Irinel Marin, pentru Mediafax.

Program TV isi va castiga existenta din publicitate si va fi ridicat la satelit, urmand ca televiziunea sa fie retransmisa prin intermediul unui operator de cablu.

"Cand se acceseaza programul, va cuprinde logouri sau sigle ale diverselor companii. Nu este genul de publicitate cu care ne-am obisnuit. Nu se vorbeste, nu exista si audio, va fi doar o imagine fixa a respectivei companii. Telespectatorii pot sa acceseze doar programele, nu si publicitatea care va fi prezenta doar pe prima pagina a televiziunii", a explicat Irinel Marin.

Investitia initiala in postul Program TV va fi de circa 70.000 de euro, televiziunea fiind finantata din profitul societatii Pro Management Group SRL, care, in perioada 2004 - 2007, s-a ridicat la circa 1,5 milioane de euro.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#CNA, #post Program Tv, #Irinel Marin , #tv