Planuiesti un Revelion in fata televizorului? Vezi ce iti pregatesc posturile TV

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 21:15
10112 citiri
Planuiesti un Revelion in fata televizorului? Vezi ce iti pregatesc posturile TV

Concert de Anul Nou de la Viena, show Beyonce, aniversare 60 de ani la TVR, filme clasice cu Margelatu si "Operatiunea Monstrul" la TVR 2; la Antena 1, Dan Negru va prezenta cel de-al 17-lea revelion, iar Pro TV va difuza concertul Loredanei - "Sentimente" si emisiunea "Jocuri de celebritate", toate fac parte din programul pregatit de televiziunea publica si de posturile comerciale pentru trecerea dintre ani si prima zi a anului 2017.

TVR 1

Pe 31 decembrie, TVR marcheaza implinirea a 60 de ani printr-o "petrecere" care va incepe de la ora 20.30, la postul TVR 1, unde actorii Stela Popescu si Alexandru Arsinel, doua dintre vedetele a caror cariera este strans legata de numele Televiziunii Romane, se prezinta drept "sotii Ionescu", doi dintre primii angajati TVR, chemati la ceas aniversar sa-si aminteasca de inceputurile televiziunii si de momentele de aur ale existentei acesteia.

Patru studiouri ale Televiziunii vor gazdui evenimentul, cu muzica pe toate gusturile si distractie pentru toti. Iuliana Tudor ii va avea invitati in platoul emisiunii "O data-n viata" pe cei mai mari interpreti de folclor ai Romaniei, care vor veni in exclusivitate la Revelionul TVR 1, intr-un spectacol in care telespectatorii vor asculta piesele care i-au consacrat.

Intre artistii invitati se numara: Mioara Velicu, Angela Buciu, Traian Jurchela, Sofia Vicoveanca, Gheorghe Turda, Irina Loghin, Dumitru Zamfira, Aneta Stan, Maria Butaciu, Steliana Sima, Constantin Enceanu, Floarea Calota, Petrica Matu Stoian, Matilda Pascal Cojocarita, Dinu Iancu Salajanu, Niculina Stoican, Mariana Deac, Ionut Fulea, Mariana Ionescu, Alexandru Pugna, Nicolae Furdui Iancu, Maria Dragomiroiu, Marinel Petreus, Maria Murgoci, Florica Bradu, Ovidiu Homorodean, Cristian Fodor, Tudor Furdui Iancu, Florentina si Petre Giurgi, Simion Pop, Benone Sinulescu, Florica Zaha, Constantin Lataretu, Panseluta Feraru, Emi Dragoi, Stefan Cigu si Ion Ghitulescu.

Paula Seling si Ovi, alaturi de Adrian Enache, vor prezenta "Duelul pianelor", in care protagonistii competitiei muzicale de la TVR 2 se intrec amical la trecerea dintre ani in Revelionul TVR 1. Alaturi de ei vor fi prezenti Anca Turcasiu, Monica Anghel, Claudia Pavel si Mihai Constantinescu. Dupa miezul noptii, in Noul An, vor intra in scena si Dan Helciug, Diana Matei, Gabriel Cotabita si Oana Sarbu, precum si Trupa Superchill.

La emisiunea "Te Vrea Romania", la care, de obicei, vedeta principala este arhiva Televiziunii Romane, prezentatorii Ioana Voicu si Radu Tudor vor imbina muzica actuala de top cu "evergreen"-urile inceputului de secol. In platou se vor intalni: trupa Maxim, Ana Baniciu, Liviu Teodorescu, Shot, Irina Rimes, Raluka si Ami, precum si 3 Sud-Est, Andreea Antonescu, Anda Adam, trupa Voltaj s-au impus ca adevarate "evergreen-uri" in muzica romaneasca, fiind ascultate si cantate la orice petrecere.

Revelionul TVR 1 va putea fi urmarit simultan si la TVR HD, TVR International, TVR Moldova, precum si online, pe TVR+.

Concertul de Anul Nou de la Viena, in direct la TVR 1 si TVR HD

Ca in fiecare an, TVR va transmite in exclusivitate concertul de Anul Nou de la Viena. Duminica, 1 ianuarie 2017, evenimentul va fi difuzat incepand cu ora 12.15.

Compozitorii aflati in programul concertului din 2017 sunt: Johann Straub (Tatal), Johann Straub (Fiul), Josef Straub, Franz Lehar, Emile Waldteufel, Franz von Suppe, Carl Michael Ziehrer.

Este o traditie care dateaza din 1939 ca Filarmonica din Viena sa prezinte in prima zi a anului muzica atat de vie, dar si nostalgica a familiei Strauss si a contemporanilor sai. Lejeritatea si intuitia muzicienilor din orchestra, care

interpreteaza aceasta muzica, sunt mostenite de la maestru la discipol inca din secolul al XIX-lea, cand compozitorii din familia Strauss incantau audienta vieneza cu valsurile lor pline de prospetime. Acest concert ii bucura, desigur, pe

spectatorii aflati in sala Musikverein din Viena, insa si pe telespectatorii care il urmaresc in direct in peste 90 de tari.

Pe 1 ianuarie 2017, Gustavo Dudamel va deveni cel mai tanar compozitor care a condus Filarmonica din Viena in faimosul Concert de Anul Nou. Dirijor de muzica clasica recunoscut international, Dudamel este motivat de credinta sa deplina in puterea muzicii de a uni si inspira. In prezent director muzical si artistic al Filarmonicii Los Angeles si director muzical al Orchestrei Simfonice Simon Bolivar a Venezuelei, Gustavo Dudamel este intalnit atat pe scenele unor concerte stralucitoare, cat si la masterclasses sau pe platforme digitale inovative din intreaga lume. Pe langa toate acestea, Dudamel apare in ipostaza de dirijor invitat al unora dintre cele mai faimoase institutii muzicale. In 2017 urmeaza sa sustina un turneu european cu Filarmonica din Berlin.

Filmarea scenelor de balet din transmisiunea concertului din acest an a fost realizata la Hermesvilla din Viena.

Tot pe 1 ianuarie, de la ora 21.00, TVR 1 a programat concertul sustinut de Beyonce si Jay Z, "Crazy In Love"de la Paris.

Doua dintre cele mai mari vedete ale lumii, pe aceeasi scena in fata a 80.000 de spectatori in concertul "Beyonce si Jay Z On the Run Tour".

Evenimentul muzical ii prezinta pe Beyonce si Jay Z, impreuna, pe scena Stade de France din Paris, in fata a 80.000 de spectatori.

Inregistrat in septembrie 2014, concertul cuprinde nu mai putin de 40 de melodii interpretate de cuplul de vedete. Beyonce este castigatoare de mai putin de 17 ori a premiilor Grammy, iar Jay Z - cel putin de 19 ori. Cei doi artisti au inregistrat multe hituri impreuna sau au fost unul invitatul celuilalt in concertele pe care le-au sustinut, dar On The Run este primul turneu pe care cel doi l-au organizat si sustinut impreuna.

TVR 2

TVR 2 va difuza comedii clasice si filme de aventuri, cu actori precum Toma Caragiu, Marin Moraru, Florin Piersic, Jean Constantin, Gheorghe Dinica, Stela Popescu, Rodica Popescu Bitanescu, Emil Hossu, Dem Radulescu si Sebastian Papaiani.

De la ora 20.10, TVR 2 va difuza filmul de comedie "Operatiunea Monstrul" (1976), regizat de Manole Marcus, cu distributia alcatuita din Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru, George Grigoriu, Nineta Gusti si Ovidiu Schumacher.

Comedia va fi urmata, de la ora 22.10, de filmul "Masca de argint" (1985), regizat de Gheorghe Vitanidis, care il prezinta pe Florin Piersic in rolul Margelatu. Distribusia este completata de actori precum: Marga Barbu, Alexandru Repan, Ion Besoiu si Ovidiu Iuliu Moldovan.

La TVR 2 intrarea in 2017 va fi marcata prin difuzarea unui spectacol de artificii, dupa care, de la 00.10, va fi difuzat filmul politist inspirat dintr-un caz real "Secretul lui Bachus", in regia lui Geo Saizescu, cu scenariul semnat de Titus Popovici. Din distributie fac parte actorii Stefan Mihailescu-Braila, Gheorghe Dinica, Jean Constantin, Emil Hossu, Dem Radulescu si Sebastian Papaiani.

De la ora 02.10, personajul Margelatu revine in programul TVR 2, cu filmul "Colierul de turcoaze" (1986), regizat de Gheorghe Vitanidis. Ajutat de prietenul sau Buza de Iepure, Margelatu trebuie sa indeplineasca sarcina data de domnitorul Tarii Romanesti - Gheorghe Bibescu. Pentru a evita un scandal diplomatic, ei trebuie sa il salveze pe imputernicitul bancilor vieneze, care a fost rapit, impreuna cu fiica sa.

Filmul va fi urmat, de la ora 03.50, de o alta comedie, "Secretul lui Nemesis" (1985), regizata de Geo Saizescu, cu distributia alcatuita din Emil Hossu Gheorghe Dinica, Dumitru Rucareanu, Jean Constantin, Carmen Galin, Ileana Stana Ionescu, Rodica Popescu Bitanescu, Stela Popescu si Sebastian Papaiani.

Pro TV

In ultima zi din an, Pro TV a programat, de la ora 14.15, comedia "Aventurile lui Joe Dirt", urmata, de la ora 16.00, de filmul "Ultima vacanta", cu Gerard Depardieu si Queen Latifah in distributie.

De la ora 18.00, Pro TV va difuza o editie speciala a emisiunii "Ce spun romanii", in care magicienii (Cristian Gog, Robert Tudor, Iohannes, Stefan Simion) se vor confrunta cu actorii (Marius Florea Vizante, Cove, Tania Popa, George Pistereanu).

In grila Pro TV va urma, la ora 20.30, emisiunea "Jocuri de celebritate", prezentata de Mihai Bobonete, in care vor fi invitati Mihaela Radulescu, Florin Busuioc, Marcel Pavel si Monica Anghel.

Dupa numaratoarea inversa, Pro TV va difuza, de la 00.00, concertul "Loredana - Sentimente", in care Loredana Groza va interpreta piese precum "Buna seara, iubito!".

In prima zi din noul an, Pro TV va difuza animatia "Epoca de gheata 4: Continente in deriva", de la ora 11.00, urmata, de la 12.30, de "Spirit rebel", iar de la ora 17.15, de "Sunt plecat din oras", povestea unui bebelus de numai noua luni, care se plictiseste si decide sa porneasca la plimbare prin oras.

De la 20.30, Pro TV va difuza "Furios si iute in viteza a 5-a", iar de la ora 23.00, "Bunicul dezlantuit".

Pe 1 ianuarie, de la 20.30, Pro Cinema va difuza "Sunetul muzicii", un musical extraordinar, care a castigat in anul 1966 premiul Oscar pentru Cel mai bun film. Maria, o austriaca extrem de frumoasa, isi doreste sa devina calugarita, dar planurile ei sunt date peste cap in momentul in care paraseste manastirea in care fusese educata pentru a deveni guvernanta copiilor unui ofiter naval ramas vaduv. Din acel moment, viata Mariei se schimba complet, iar intreaga actiune a filmului este fascinanta si nu trebuie ratata. In rolurile principale pot fi urmariti actorii Julie Andrews, Cristopher Plummer si Eleanor Parker.

Seara primei zile a lui 2017 va continua cu un film francez mut, alb-negru, care a obtinut aprecierea criticilor si a castigat 5 premii Oscar si 7 premii Bafta. Actiunea comediei dramatice "Artistul" are loc in perioada 1927 - 1932 in Hollywood si se bazeaza pe povestea relatiei dintre un star al filmelor mute si o actrita recent aparuta, in perioada in care filmele cu sunet le inlocuiesc pe cele mute. Jean Dujardin, Berenice Bejo, John Goodman si James Cromwell joaca magistral in aceasta super productie care poate fi urmarita duminica, 1 ianuarie.

Antena 1

Postul de televiziune Antena 1 va lansa, sambata, de la ora 20.00, o noua editie a emisiunii "Chef de ras", in care Vasile Muraru si Valentina Fatu, actori ai Teatrului de Revista "Constantin Tanase", vor sustine momente umoristice care vor alterna cu momente muzicale, care ii vor avea ca protagonisti pe Daniela Condurache, Anda Adam, Fly Project, Radu Ille si Jo.

Programul de Revelion al Antenei 1 va fi prezentat, de la ora 22.15, pentru al 17-lea an consecutiv de Dan Negru, care va avea invitati zeci de vedete si masti in spatele carora se ascund numeroase celebritati, la "Revelionul Starurilor 2017".

Intre invitatii lui Dan Negru se numara: Cornelia si Lupu Rednic, Viorica si Ionita din Clejani, Pepe, Liviu Varciu, Maria Carneci, Horia Brenciu, Alex Velea, Alina Eremia, Lidia Buble, Serban Copot, nea Marin, Daniela Condurache, George, Dorian Popa, Ruby, Monica Davidescu, Diana Munteanu, Marius Florea Vizante, Eugen Cristea, Nicoleta Nuca, Nico, Radu Valcan, Cornel Borza si Amna.

"Momentele speciale ale noptii vor fi cele dedicate mastilor, in spatele carora se vor ascunde numeroase celebritati pe care artistii din platou, impartiti in doua tabere, a fetelor si a baietilor, vor trebui sa le recunoasca. De asemenea, telespectatorii Antenei 1 pot paria pe Facebook pentru fiecare masca in parte si, in cazul in care ghicesc cine se ascunde in spatele fiecareia, vor putea castiga premii substantiale", au transmis reprezentantii Antena 1.

Antena Stars

Antena Stars a pregatit pentru Revelion un spectacol ce va dura pana la ora 06.00. Show-ul se va desfasura sub forma unei competitii intre familii celebre de artisti si prietenii lor, care se vor intrece pentru a castiga trofeul "Vedetelion".

Maestrul de ceremonii va fi Andrei Stefanescu, iar juriul care va desemna marele castigator este format din Kamara, Minodora si Nadir.

Happy Channel

In ultima zi din anul 2016, Happy Channel va difuza "Solstitiul de iarna/ Rosamunde Pilcher: Winter Solstice", de la 20.00, cu Jan Niklas, Geraldine Chaplin si Sinead Cusack in distributie, iar de la miezul noptii, "Inima nestiuta/ Rosamunde Pilcher: Unknown Heart".

Duminica, de la ora 20.00, Happy Channel a programat "Intoarcerea acasa/ Rosamunde Pilcher: Nancherrow", iar de la miezul noptii, "Sarutul de Sfantul Valentin/ Rosamunde Pilcher: Valentine's Kiss".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#program TV Revelion, #program TV Anul Nou , #televiziune