Palada a reclamat-o la CNA pe moderatoarea emisiunii in care l-a batut pe Gotiu, acuzand-o ca nu l-a aparat de critici

Marti, 03 Octombrie 2017, ora 13:52
8935 citiri
Palada a reclamat-o la CNA pe moderatoarea emisiunii in care l-a batut pe Gotiu, acuzand-o ca nu l-a aparat de critici
Foto: Facebook / Mirel Palada

Mirel Palada a reclamat-o la CNA pe Nadia Ciurlin, moderatoarea emisiunii in care sociologul l-a batut pe senatorul USR Mihai Gotiu, acuzand-o ca nu i-ar fi luat apararea cand acesta a spus ca are un "caracter nesimtit". "Asta e culmea tupeului!", reactioneaza jurnalista.

"Aud ca Mirel Palada ma reclama la CNA ca nu l-am aparat intr-o emisiune in fata criticilor unor invitati, dupa vestita bataie din platoul B1 TV. Asta e culmea tupeului! Un bataus ofensat ca nu l-a protejat o femeie. Nu apar din principiu oameni violenti, dar exista dovada ca l-am sunat in direct sa se apere singur. Daca nu dadea bir cu fugitii, poate gasea vreun argument in apararea lui. Altfel, astept amenda CNA, ca doar traim in tara in care cine da cu pumnul umbla liber pe strada, iar cine nu ii apara reputatia e bun de tras la raspundere", a comentat pe Facebook Nadia Ciurlin, scrie Adevarul.

In plus, postul B1TV dezvaluie ca Mirel Palada a fost invitat in repetate randuri sa dea un drept la replica dupa cele intamplate, dar nu a dat curs acestor invitatii.

"Nadia Ciurlin si jurnalistii B1 TV l-au cautat in repetate randuri pe Mirel Palada si chiar i-au oferit sansa de a se apara singur. Fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta a dat, insa, bir cu fugitii, iar acum a prins curaj. Nu doar ca a fost agresiv si a lovit o persoana, dar tot el se considera victima", se arata pe site-ul televiziunii.

La randul sau, senatorul USR Mihai Gotiu s-a aratat surprins de atitudinea lui Mirel Palada, transmitandu-i ca nu si-a retras plangerea penala depusa pe numele lui dupa agresiune.

"Cand m-au sunat prietenii, ieri, sa-mi spuna ca Mirel Palada a depus plangere la Consiliului National al Audiovizualului (CNA) impotriva moderatoarei emisiunii de la B1 TV in pauza careia m-a lovit, am crezut ca e o stire marca 'Times New Roman'. La scurt timp m-am convins ca nu e o gluma, omul chiar a sesizat CNA pe motiv ca n-a fost aparat (!) in emisiune. Cum ar veni, Palada e suparat ca Nadia Ciurlin nu m-a intrerupt in momentele in care i-am atras de mai multe ori atentia sa nu ma mai intrerupa. Asta pentru ca d-nul Palada s-a obisnuit sa mearga doar la emisiuni in care moderatorii ii pun la punct pe invitatii care isi 'permit' sa nu fie de acord cu el.

Episodul asta capata accente tot mai grotesti. In primele zile am vazut indivizi care ii ridicau statui lui Palada pentru 'curajul' de care a dat dovada lovindu-ma prin surprindere. Acum aflu ca Palada mi-a dat un pumn in gura de suparare ca n-a facut asta Nadia Ciurlin cand l-am contrazis! Asta e 'marele barbat' caruia ii ridica ode unii si altii?!", a scris, printre altele, Mihai Gotiu pe Facebook.

Citeste mai multe despre agresiunea comisa de Mirel Palada:

C.B.

Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#Palada reclamat Ciurlin CNA bataie , #CNA