OTV a obtinut in instanta anularea deciziei CNA de reducere a licentei

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 23:01 1756 citiri
Foto: Arhiva

OTV a obtinut in instanta anularea decisiei Consiliul National al Audiovizualului (CNA) prin care licenta televiziunii a fost injumatatita pana la data de 29 mai, au hotarat, miercuri, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti.

"Astazi (miercuri - n. red.), la ora 16.00, instanta s-a pronuntat si a anulat cea de-a treia decizie a CNA", a declarat avocatul OTV, Catalin Fenechiu, relateaza Mediafax.

OTV cere CNA prelungirea licentei sale, care va expira pe 29 mai

La randul lui, presedintele Consiliului, Rasvan Popescu, a anuntat, tot miercuri, ca CNA va face recurs la decizia Curtii de Apel Bucuresti: "Asteptam motivarea instantei pentru a face recurs".

Decizia de miercuri a instantei vine dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis, in data de 11 mai, si solicitarea OTV de suspendare a primei decizii a CNA de injumatatire a licentei televiziunii lui Dan Diaconescu, pana la data de 28 septembrie 2012, dupa cum a declarat la momentul respectiv avocatul Catalin Fenechiu.

Dan Diaconescu cere despagubiri membrilor CNA pentru daunele aduse OTV

OTV a fost sanctionat de mai multe ori, iar licenta a fost redusa de trei ori pana acum, doarece postul a facut campanie electorala inaintea perioadei legale.

In luna martie a fost aplicata prima sanctiune, cand licenta a fost redusa cu sase luni, iar postul mai putea emite initial pana pe 28 septembrie 2012, iar dupa celelalte doua sanctiuni OTV mai putea emite pana pe 29 mai.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News