Opinii : Senzationalul de langa noi

Duminica, 04 Iulie 2010, ora 21:57
4194 citiri
Opinii : Senzationalul de langa noi

Senzational!!! Doamnelor si domnilor, numai aici puteti afla in direct si in exclusivitate absoluta marea bomba a zilei! Da' ce zic eu a zilei? A anului... A mileniului...! Ramaneti aici pentru ca, nu-i asa?, nici nu stiti ce pierdeti!

Chiar e senzational ce-am aflat zilele trecute de pe toate canalele media.

Presedintele Basescu chiar si-a gasit un urmas! Tocmai le-a spus pedelistilor sa-si gaseasca un nou lider, sa se decupleze de el, batrana locomotiva de partid. Simtind asta, un nou lider s-a ridicat din tarana anonimatului. Ma rog... tipul nu e chiar un anonim... Doamnelor si domnilor! Pentru dumneavoastra, noul lider mesianic al Romaniei: Dan Diaconescu!

In direct si in exclusivitate! De cand asteptam momentul asta! Ce ti-a trebuit atata sa te hotarasti, frate! Tii cu sufletul la gura o tara-ntreaga! Se poate?!

Dar sa vedem ce aduce nou aceasta candidatura a lui DD la presedintia Romaniei. In primul rand omul a ajuns vedeta inainte de a ajunge presedinte, spre deosebire de actualul presedinte care a facut invers. Apoi, DD a fost arestat inainte de a ajunge presedinte. Ei, aici e o mica "mare" diferenta: Basescu a ajuns presedinte, dar nu va fi niciodata arestat.

Mai apoi, DD a promovat un nou semn al victoriei: cele doua maini incatusate, ridicate deasupra capului. Se pare ca acesta era oricum un trend in moda politica, acela al prezentei obligatorii pe covorul rosu de la DNA, accesorizat cu catuse de inox masiv incrustate cu cristale Swarovski.

Numai ca DD a dus acest gest la un alt nivel, acela de simbol al luptei pentru libertatea presei. Dupa aia, sloganul lui de campanie: "Traieste senzational!". Da! E mult superior lui "Sa traiti bine!". Mai inspirat, mai... brrrr! simt cum curge senzationalul prin mine! Adrenalina pura! Chiar imi vine sa traiesc senzational, da' nu stiu cum.

E-adevarat ca io n-am stiut nici cum sa traiesc bine, da' ce mai conteaza! Important e sa trec la "next level". Pana acum, a trai bine a fost asa... o lancezeala generala, o suficienta si o blazare. Iata ca ni se deschid orizonturi noi catre o treapta superioara a existentei. Aceea senzationala si nu oricum: in direct si in exclusivitate.

Ma cutremur la gandul ca voi urma un lider care s-a luptat in vreo... cine mai stie cate episoade pentru aflarea adevarului despre Elodia. Un lider care a scos la lumina personalitati ca Magda Ciumac si sotul ei, Tolea.

Apropos de Tolea! Brusc, mi-a devenit un dusman de moarte pentru ca a avut indrazneala de a incerca sa-l bage pe maretul nostru viitor conducator in tomberon. In tomberonul istoriei! Domnule DDTV! Stiu eu un slogan de campanie mai bun pentru dumneavoastra! "De ma voi scula, pe multi am sa popesc si eu!" E cam vechi, a mai fost folosit de unu' Lapusneanu, parca... Da' e bun, actual, romanesc.

Domnule Diaconescu! Noi, poporul, (si eu personal) avem o mare rugaminte la dvs! Cand veti fi presedinte (caci veti fi cu siguranta!), ca prim-ministru sa-l aduceti pe baiatu' ala care v-a fost alaturi in clipele grele ale arestului. Dorel Parv. E bun dom'le! In primul rand ca e clarvazator si o sa ne spuna ce ne asteapta in viitor. Nu ca astia care nici trecutul nu ne lasa sa-l vedem.

Poate asa o sa aflam cand si daca mai iesim din criza, de cand si pana cand incepem sa traim senzational, cat va fi euro maine sau la anu'... chestii de-astea. Astea sunt lucrurile cu adevarat importante, nu reducerea slariilor si pensiilor, inundatiile sau marirea TVA...A!

Si apropo de TVA! Ca tot sunteti patron de TV poate ii schimbati si numele din TVA in TVDD (de la DDTV) si il faceti mai mic asa, ca postul dvs de TV.

Si inca ceva: ca presdinte, neaparat (da' neaparat!) sa va luati fes si cizme si sa mergeti prima data la sinistratii de la inundatii. Ca asa a facut si "actualul" si vedeti ce bine i-a prins!

Totusi, mai usor cu baile de multime, ca ati vazut ca dauneaza la coloana. Nu aia a infinitului, bre! Aia vertebrala! N-ai vazut ce coloana sensibila are Basescu? De la baile alea de multime i se trage!...

Asa! Si ministru al finantelor sa-l puneti pe Barbu ala! Ca zice ca ne da 20.000 de euro la fiecare! Ce baiat bun! Nu ca Vladescu care ne ia 25% din salarii! Ministru de interne l-am vrea pe Cioaca, daca se poate. Omu' e politist, e bun, cunoaste dedesubturile legilor. Altfel cum ar fi scapat de puscarie dupa scandalul cu Elodia?

Cam atat cu pretentiile noastre. Avem incredere ca orice alegere veti face va fi bine pentru tara si poporul dvs de telespectatori OTV si DDTV.

In asteptarea evenimentului epocal al alegerii lui DD ca presedinte, ma antrenez sa traiesc senzational si imi traiesc viata in direct. Imi fac planuri serioase de prosperitate si bunastare. Va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel. Pentru ca, nu-i asa?, nici nu stiti ce pierdeti!

P.S. Va sugerez sa schimbati "Senzational!" de pe ecran cu "Prezidential!". Suna mult mai bine. Parerea mea!...

Sorin Voinea, președintele Alianței Românilor Digitali: ”Vom cere Tribunalului București radierea AUR din Registrul Partidelor Politice”
Sorin Voinea, președintele Alianței Românilor Digitali: ”Vom cere Tribunalului București radierea AUR din Registrul Partidelor Politice”
Președintele Alianței Românilor Digitali, Sorin Voinea, susține că partidul său va depune oficial la Tribunalul București o cerere prin care solicită radierea AUR din Registrul Partidelor...
”Surpriza” alegerilor din 2024. Dan Diaconescu revine în politică în timp ce este judecat în dosarul ”Sex cu minore”
”Surpriza” alegerilor din 2024. Dan Diaconescu revine în politică în timp ce este judecat în dosarul ”Sex cu minore”
Fostul patron al OTV vrea să revină în politică anul acesta. În prezent, Dan Diaconescu este cercetat în dosarul ”Sex cu minore”. Fostul om de televiziune va candida la alegerile...
#Dan Diaconescu, #Dan Diaconescu presedinte , #OTV