O prezentatoare TV a demisionat - numele ei a aparut intr-un dosar de proxenetism

Joi, 26 Martie 2015, ora 13:10 9010 citiri
Foto: Facebook/Aura Poterasu

Prezentatoarea TV a matinalului TVR Aura Poterasu a demisionat si a anuntat acest lucru printr-un mesaj postat pe o retea de socializare.

Pagina de Media aminteste ca numele prezentatoarei TV a aparut intr-un dosar de proxenetism si ca aceasta a dat declaratii in calitate de martor.

"Nu am de gand sa dau prea multe detalii despre iesirea mea din TVR si din presa. Zic doar ca sunt in asentimentul colegilor jurnalisti care, rand pe rand, s-au retras - din aceasta institutie sau din altele.

Cei cu care am reusit sa mai povestesc in ultima perioada stiu ca imi doresc de mai mult timp un drum pe cont propriu. Imi doresc competitie, mize si sa risc! Vreau sa ma bucur de energia si tineretea mea, sa invat lucruri noi! Si sa ma bucur in continuare de oameni (mereu altii, mereu altfel) ", a scris Aura Poterasu pe Facebook.

Fosta prezentatoare a TVR a precizat ca le multumeste celor care au avut incredere in ea.

"Plictisitorilor si autosuficientilor care doar mi-au mancat ficatii, nu le multumesc! Sunt fericita si optimista! 'Te duci la mai bine?', m-ati intrebat multi. Ma duc acolo unde simt ca trebuie sa fiu acum. Si asta este singurul lucru care conteaza", a adaugat ea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com