Narcisa Iorga, mesaj pentru sefa CNA: Laura Georgescu, nu tine vrajeala. Da-ti demisia!

Joi, 21 August 2014, ora 20:54
2448 citiri
Narcisa Iorga, mesaj pentru sefa CNA: Laura Georgescu, nu tine vrajeala. Da-ti demisia!
Foto: Arhiva

Narcisa Iorga, membru al Consiliului National al Audiovizualului, comenteaza declaratiile presedintelui CNA, Laura Georgescu, dupa ce sefa institutiei a facut apel la colegii sai pentru a debloca activitatea consiliului.

"Voi face apel la ratiunea lor (a celor trei membri care boicoteaza sedintele la care participa Laura Georgescu) care isi incalca atributiile pentru care au fost votati sa ocupe aceste posturi si pentru care sunt platiti din bani publici", ar fi declarat Laura Georgescu, dupa protestul de miercuri din fata CNA.

"Asa a declarat astazi Laura Georgescu, profitand de tribuna oferita de protestul organizat de Valentin Jucan in fata CNA. A dat interviuri ziaristilor, pe un ton mieros. Modelul Palada. A mintit la fiecare fraza exprimata. Tupeu maxim. Eu ii transmit doar atat: nu tine, Laura Georgescu! Da-ti demisia!", scrie pe Facebook Narcisa Iorga.

Demiterea sefei CNA, ceruta in strada: "O PSD-ista fara niciun fel de rezerva"

Aceasta da cateva exemple in care sefa CNA a fost "lipsita de ratiune".

"'Tu esti supraponderal. De ce mananci in halul asta?' Pentru aceasta fraza adresata unui copil de 10 ani ocupa Laura Georgescu functia de presedinte al CNA? Sau pentru aceasta: 'Tu n-ai creier, ba, baiatule!?' A fost votata de Parlament pentru epitetele 'jigodia de Severin' si 'boul de Ghita'?Laura Georgescu considera ca este platita din bani publici pentru a ameninta un functionar de gen masculin ca 'ii taie partile din corp care-i atarna' ori pentru amenintarile cu 'belitul'? Poate pentru injuratul angajatilor pe holurile CNA? Pentru incitarea la nerespectarea regulilor privind achizitiile cu indemnul feminin 'calca-i pe gat, da-i in branza!'?", mai scrie Narcisa Iorga.

Noi inregistrari cu sefa CNA: "Pe boul de Ghita si pe Romania TV sa-i acopar?"

In opinia Narcisei Iorga, "Laura Georgescu s-a descalificat total".

"Pana si intr-un banal joc, un participant care incalca regulile este eliminat. Laura Georgescu are tupeul sa dea lectii de morala. Eu cred ca ea trebuie eliminata din CNA. Daca va fi pastrata in aceasta autoritate publica, va altera tot si intr-un mod iremediabil. Mediul audiovizual este esential pentru dezvoltarea sanatoasa a unei democratii tinere precum cea din tara noastra. Cine isi asuma sustinerea Laurei Georgescu? Eu nu", conchide Laura Georgescu.

Miercuri, in fata CNA a avut loc un protest fata de modul in care Laura Georgescu conduce Consiliul National al Audiovizualului.

D.R.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Narcisa Iorga demisie Laura Georgescu, #Laura Gerogescu demisie CNA, #protest CNA Laura Georgescu , #CNA