Monica Ghiurco, propusa presedinte director general al TVR

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 12:21
2871 citiri
Monica Ghiurco, propusa presedinte director general al TVR
Foto: Arhiva Facebook/ Monica Ghiurco

Monica Ghiurco, reprezentantul angajatilor in Consiliul de Administratie al TVR, a fost votata miercuri de membrii CA pentru functia de presedinte director general (PDG) al televiziunii publice.

La intalnirea celor 13 membri ai Consiliului de Administratie al TVR, Monica Ghiurco, reprezentantul angajatilor in CA al televiziunii publice, a primit 7 voturi, au declarat surse oficiale pentru News.ro.

Pentru acelasi post a candidat si Irina Radu, numita de PSD in Consiliul de Administratie al TVR si fost presedinte-director interimar al institutiei, care a primit sase voturi.

Consiliul de Administratie al Televiziunii Romane s-a reunit, miercuri dimineata, incepand cu ora 09:00, la sediul SRTv, pentru a supune la vot o noua propunere de presedinte director general.

Miercurea trecuta, alegerea unui nou presedinte director general al TVR de catre membrii CA a fost amanata pentru o saptamana, asteptandu-se revenirea in tara a reprezentantului UDMR, care este in strainatate.

Membrii CA al TVR au cerut saptamana trecuta comisiilor parlamentare de cultura sa gaseasca o solutie legala, in conditiile in care s-a inregistrat de doua ori paritate la vot pentru presedintele director general al televiziunii publice, prima data candidand Radu Carp (PNL) si Doina Gradea (PSD), iar a doua oara Monica Ghiurco (angajatii TVR) si Doina Gradea (PSD).

In cele doua runde de vot s-au inregistrat cate sase voturi pentru fiecare candidat, in conditiile in care reprezentantul UDMR lipsea.

Noul Consiliu de Administratie al TVR este format din Irina Radu, Doina Gradea, Alfred Bulai, Oana Stanciulescu, Radu Carp, Debreczeni Hajnal, Ruxandra Garofeanu, Valeriu Hadji, Raico Cornea, Christel Topescu, George Orbean, Teodor Gabriel Giurgiu, Monica Ghiurco.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Monica Ghiurco TVR PDG , #TVR