Mihai Gadea: Il vom actiona in judecata pe Basescu si ii vom cere despagubiri uriase

Sambata, 27 Februarie 2016, ora 22:36
27454 citiri
Mihai Gadea: Il vom actiona in judecata pe Basescu si ii vom cere despagubiri uriase
Foto: Facebook/Mihai Gadea

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, sustine ca il va da in judecata pe Traian Basescu, dupa ce fostul presedinte a anuntat ca s-a alaturat celor care boicoteaza firmele care isi fac reclama la televiziunile trustului Intact.

"Priviti ce a scris Basescu Traian pe Facebook! V-am spus din prima zi ca nu e vorba de restituirea unor cladiri, ele erau ale statului din 2014, CI AICI E VORBA DE DESFIINTAREA CELUI MAI URMARIT POST DE STIRI SI A ALTOR 4.

Dovada e si instigarea de mai jos a inculpatului Basescu. Cred ca ne e limpede cine e in spatele intregii operatiuni de suprimare a Antena3! Eu cumpar doar de la cei care isi fac reclama la Antena3.

Il vom actiona in judecata si ii vom cere despagubiri uriase si lui si tuturor celor care au postat mesaje similare. Nici un om politic din lume nu a instigat impotriva cuiva care plateste anual 40.000.000 de euro taxe, ce sa mai spui despre un fost presedinte?!?", a scris pe Facebook Mihai Gadea.

Basescu se alatura celor care boicoteaza produsele care isi fac reclama la Antene

Anterior, sambata, Traian Basescu anuntase ca se alatura boicotului la adresa firmelor care au cumparat reclama la televiziunile trustului fondat de Dan Voiculescu.

"Nu mai cumpar produse care isi fac publicitate la Antena 3 si Antena 1! Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice L'Oreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact si al medicamentului Strepsils. Pentru ca isi fac publicitate la Antena 3 si Antena 1, bagand bani in buzunarul turnatorului Voiculescu, noi toti am hotarat sa nu le mai cumparam", a postat tot pe Facebook Traian Basescu, referindu-se la intreaga sa familie.

Mircea Badea contraataca boicotul sprijinit de Basescu: Pozeaza in baie si bucatarie (Foto)

In replica, realizatorul Mircea Badea de la Antena 3 a iesit cu o contraofensiva online.

"Stiu, tot ce-i trebuie lui Basescu e lichid cu tarie si cuburi de gheata. Intre timp, oamenii zdraveni la cap...", a scris in stilul caracteristic pe blog Mircea Badea, postand alaturi doua poze in care mananca iaurt Zuzu si foloseste cosmetice LOreal, doua dintre brandurile blamate de internauti pentru ca isi fac in continuare reclama la Antene.

Petitia online pentru boicotarea firmelor care isi fac publicitate la posturile de televiziune ale familiei Voiculescu a fost lansata in contextul scandalului declansat de evacuarea lor de catre ANAF din cladirile castigate de stat in procesul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.

Petitie pentru boicotarea televiziunilor Intact, dar nu cum te-ai astepta

Mii de oameni au semnat petitia, iar pe retelele sociale s-a viralizat un mesaj in care internautii sunt indemnati sa boicoteze unul dintre aceste produse, Zuzu, atat timp cat este promovat in calupurile publicitare Antena 3.

Boicotarea produselor care-si fac reclama la Antena 3: Prima reactie de la Zuzu

Boicotarea produselor care-si fac publicitate la Antena 3: Primul brand care isi retrage reclamele

Internautii au creat si o pagina de Facebook - Obey Antena 3 - in care sunt prezentate brandurile care-si fac reclama la Antena 3.

Capturile facute in pauzele publicitare sunt insotite de mesaje ironice si de jocuri de cuvinte. De exemplu, la L'Oreal, sloganul pus de internauti e "Incepe in saloanele de tortura (in loc de coafura) ".

Incepe in saloanele de tortura

Posted by Obey Antena 3 on Thursday, February 25, 2016

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Gadea judecata Basescu, #Gadea Basescu boicot Antena3 , #Antena 3