Membru CNA, despre fata care a mintit ca e sechestrata: Ce-ar fi sa punem familia imbecilei sa plateasca toate cheltuielile interventiei?

Sambata, 24 August 2019, ora 20:537864 citiri
Membru CNA, despre fata care a mintit ca e sechestrata: Ce-ar fi sa punem familia imbecilei sa plateasca toate cheltuielile interventiei?
Foto: Arhiva Facebook/ CNA

"Ce-ar fi sa punem familia imbecilei sa plateasca toate cheltuielile interventiei de ieri, iar pe ea s-o ducem la o scoala de corectie?", se intreaba un membru CNA dupa cazul tinerei de 16 ani care a sunat la 112 sa raporteze ca a fost sechestrata, insa apelul s-a dovedit a fi fals.

Radu Herjeu, membru al Consiliului National al Audiovizualului (CNA), a reactionat dur dupa ce s-a descoperit ca o tanara de 16 ani din Constanta a anuntat la 112 ca este sechestrata, iar ulterior a marturisit ca totul a fost o farsa.

"O cretina de 16 ani suna ieri la 112 si anunta ca e sechestrata intr-un apartament din Bucuresti si ca se va arunca de la balcon daca nu e salvata. Intra in trepidatie toate fortele de ordine si, dupa mai multe ore, se descopera ca a fost o 'farsa'.

E bine si cu isteria la adresa statului si a unor angajati mai putin profesionisti. E bine si cu presiunea de a reforma unele institutii si de a gandi proceduri mai potrivite pentru cazuri de urgenta.

Dar ce-ar fi, ca, intr-o pauza de la privitul la televizor, sa punem familia imbecilei sa plateasca toate cheltuielile interventiei de ieri? Iar pe ea s-o ducem la o scoala de corectie, ca sa-i treaca putin cheful de farse!", a scris Radu Herjeu pe contul sau de Facebook.

Reactia transanta vine dupa ce o adolescenta a sunat, vineri seara, la 112 reclamand faptul ca este sechestrata. Apelul s-a dovedit fals cateva ore mai tarziu, insa zeci de politisti si jandarmi in Capitala au actionat pentru gasirea fetei.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anuntat ca tanara ar fi efectuat acest apel din razbunare, in urma unei dispute cu partenerul, potrivit Agerpres.

Iata aici detalii despre acest caz - O fata a anuntat la 112 ca este sechestrata, ca sa se razbune pe iubitul ei. Autoritatile si-au dat seama ca e o farsa dupa cateva ore de cautari

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News