Live la TV: Cartianu canta in germana, Turcescu la chitara, iar Radu Moraru danseaza (Video)

Joi, 20 Noiembrie 2014, ora 12:46 12021 citiri
Foto: YouTube

Miercuri seara, Radu Moraru, Grigore Cartianu si Robert Turcescu au respectat pariul facut inainte de alegerile prezidentiale: daca Klaus Iohannis va castiga, vor canta si dansa in studioul Nasul TV.

"Am vorbit atunci ca, daca iese Iohannis, Grigore canta, Robert canta la chitara si eu dansez cu Monica Macovei. Apoi am dublat pariul: Am zis cu Monica Macovei si Elena Udrea. Vreau sa le invit pe amandoua", a spus Radu Moraru.

Apoi, moderatorul l-a invitat pe Cartianu sa isi respecte cuvantul dat.

"As putea sa recit, dar hai sa cant. E un cantec patriotic de scoala. Asta e unul de la orele de germana. Pentru ca avem presedinte german, iata ce cantam in clasa a sasea: 'Mic porumbel alb al pacii'", a spus jurnalistul.

In timp ce Grigore Cartianu interpreta, iar Turcescu il acompania la la chitara, Radu Moraru se legana tinand mainile pe cap.

"Daca exista dreptate pe lumea asta, atunci nu am cum sa ratez marile premii internationale ale industriei muzicale! Aseara, la Nasul TV, acompaniat de Radu Moraru si de Robert Turcescu, mi-am respectat promisiunea de a canta ceva in germana - un cantec pionieresc, invatat prin clasa a VIII-a: 'Kleine weisse Friedenstaube' (Mic porumbel al pacii) ", a scris, joi dimineata, pe Facebook Grigore Cartianu.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News