Laura Chiriac si Vlad Ionescu, concediati de la Realitatea TV

Vineri, 27 Iunie 2014, ora 20:34
14480 citiri
Laura Chiriac si Vlad Ionescu, concediati de la Realitatea TV

Jurnalistii Laura Chiriac si Vlad Ionescu au fost concediati de la postul Realitatea TV, motivul principal fiind, se pare, problemele financiare.

Laura Chiriac a declarat pentru Pagina de Media ca a fost sunata si anuntata de aceasta decizie de cineva din departamentul administrativ.

"M-a sunat ieri doamna Dorinita Birjaru, de la departamentul administrativ si mi-a spus ca administratorul judiciar, din cauza problemelor financiare delicate, a decis anularea contractului meu de drepturi de autor. Asta este situatia, ne pare rau, mi-a spus. A fost singurul contact pe care l-am avut cu cineva.

Inteleg bine situatia delicata si dificila prin care trece Realitatea si nu am niciun dubiu ca restructurarile de personal sunt un bun argument pentru felul lor de a actiona. Eu nu sunt un om special, sunt angajata cu contract pe drepturi de autor, iar daca ei au luat decizia de a-l inrerupe, respect aceasta decizie", a declarat Laura Chiriac.

Ea a mai spus ca momentan nu are un alt proiect.

La randul sau, Vlad Ionescu a confirmat pentru Pagina de Media incetarea contractului cu Realitatea TV.

"Am colaborat foarte bine cu Realitatea TV. Nu m-am lamurit care este motivul pentru incetarea contractului, dar, din cate am inteles din hartia primita de la administratorul judiciar, este vorba de o reducere de costuri, cauzata de faptul ca societatea este in insolventa si trebuie sa respecte un plan de reorganizare", a declarat Vlad Ionescu.

In ceea ce priveste planurile sale de viitor, Vlad Ionescu a precizat ca are mai multe proiecte.

"Am pornit noile proiecte: TheMusic.ro - Scoala Industriei Muzicale, alaturi de Elena Gheorghe, Cat Music, Marius Moga, CRBL si Voltaj Academy. Este o noua firma de talent management si de sprijinire a tinerilor care aveau pana acum usile inchise la marile case de productie.

In urma cu doua saptamani, am lansat si Scoala Nationala de Folclor, alaturi de Iuliana Tudor, de la O data-n viata si de alti artisti de muzica populara", a adaugat Vlad Ionescu.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Laura Chiriac concediata Realitatea Tv, #Vlad Ionescu concediat Realitatea TV , #tv