Jurnalista Iuliana Roibu a decedat. "Sunt fericita ca am fost mama, fiica, sora, sotie si prietena"

Duminica, 10 Ianuarie 2021, ora 15:21
177800 citiri
Jurnalista Iuliana Roibu a decedat. "Sunt fericita ca am fost mama, fiica, sora, sotie si prietena"
Foto: Facebook/ Iuliana Roibu

Jurnalista Iuliana Roibu a decedat, anuntul mortii a fost facut pe pagina de Facebook a acesteia de catre membrii familiei.

Postarea de pe pagina Iulianei Roibu:

"Sunt fericita ca am fost mama, fiica, sora, sotie si prietena.

Va multumesc ca ati fost familia mea. Va iubesc!"

Cu demnitatea si discretia pe care i le stiu toti cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi. Cei care vor sa o conduca pe ultimul drum o pot face marti, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu.

Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca!

Cariera

Iuliana Roibu a fost una dintre cele mai apreciate jurnaliste din Romania de pe domeniul economic, a lucrat la Evenimentul Zilei, Bussines Magazin, PRO TV si Financial Times.

Ulterior, ea si-a desfasurat activitatea in in calitate de antreprenor si consultant pe probleme de comunicare, in numeroase proiecte in domenii precum branding, content management, strategie de PR, inovare si sustenabilitate.

In domeniul academic, Iuliana detinea un masterat in Jurnalism si Comunicare la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. De asemenea, aceasta a studiat Stiinte Sociale in cadrul Colegiului Green Templeton (Oxford, Marea Britanie), fiind membra a Institutului Reuters pentru Studii Jurnalistice.

Iuliana Roibu era si Presedinta Asociatiei Romane pentru Intoleranta la Gluten. Pe pagina de Facebook a organizatiei a fost publicat un mesaj de ramas bun, duminica.

"Dragii nostri,

Cu mare durere in suflet va anuntam ca presedinta Asociatiei Romane pentru Intoleranta la Gluten, un om deosebit, un lider extraordinar si o prietena minunata, doamna Iuliana Roibu Bonoiu, a pierdut lupta cu o boala nemiloasa.

Ramanem cu un imens gol in suflet pentru ca am pierdut un om extraordinar de puternic, o vizionara, omul care a avut un imens impact in vietile noastre, care ne-a adus impreuna si care ne-a dat increderea ca putem schimba lumea pentru copiii nostri, dar si pentru altii ca ei.

Iuliana a fost mereu cea care ne-a provocat sa ne depasim limitele, ne-a incurajat si motivat sa facem planuri si proiecte care ne taiau respiratia. Iuliana a condus zi de zi activitatea noastra si ne-a facut sa dam ce puteam mai bun in munca pe care am desfasurat-o la Asociatie.

Iuliana si-a dorit ca fiecare actiune a noastra sa aduca un zambet pe chipul unui copil celiac sau al unui adult. Noi ramanem in urma sa continuam misiunea ei.

Astazi, inimile noastre sunt grele, pierderea este imensa.

Suntem alaturi de familie si de cei dragi, intr-o zi atat de trista.

Drum lin, om minunat! Iti multumim ca ne-ai atins vietile."

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Iuliana Roibu deces, #Iuliana Roibu murit, #Iuliana Roibu economic , #jurnalisti