Incident la TVR: Un operator din platou il apostrofeza pe liderul Coalitiei pentru Familie. Emisiunea a fost intrerupta

Sambata, 29 Septembrie 2018, ora 08:20
22652 citiri
Incident la TVR: Un operator din platou il apostrofeza pe liderul Coalitiei pentru Familie. Emisiunea a fost intrerupta
Foto: Captura video Facebook

Emisiunea "Pulsul zilei" difuzata pe 28 septembrie de TVR a fost intrerupta brusc, dupa ce un operator al postului public il apostrofeaza, chiar in timpul emisiei, pe unul dintre invitati. Mai exact, operatorul ii striga ca este "penibil" liderului Coalitiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, aflat in platou pentru o dezbatere electorala legata de referendumul de pe 6-7 octombrie.

Dupa ce cameramanul a inceput sa foloseasca un limbaj nepotrivit la adresa lui Mihai Gheorghiu, moderatorul emisiunii "Pulsul Zilei" Radu Andrei Tudor a incercat sa aplaneze conflictul.

Initial, acesta si-a cerut scuze de la invitatii sai din platou - Mihai Gheorghiu si Romanita Iordache, de la Fundatia Accept - si le-a cerut colegilor sai de la departamentul tehnic al TVR sa se comporte civilizat. In cele din urma, vazand ca nu ajunge la niciun rezultat, Radu Andrei Tudor a intrerupt emisiunea.

Un telespectator a surprins si a postat ulterior pe o retea de socializare intreaga scena.

Dupa cateva ore de la incident, TVR a remis un comunicat de presa prin intermediul caruia si-a cerut scuze pentru cele petrecute in cadrul emisiunii "Pulsul Zilei" din dupa-amiaza zilei de 28 septembrie. Mai exact, in documentul remis redactiei Ziare.com se arata ca:

"Referitor la incidentul petrecut vineri, 28 septembrie a.c, in timpul emisiunii "Pulsul zilei" - dezbatere electorala, difuzata pe TVR 1, cand, in timpul discutiilor, un membru al echipei tehnice a folosit, in direct, un limbaj neadecvat care a condus la intreruperea emisiunii, Societatea Romana de Televiziune face urmatoarele precizari:

- Isi cere scuze invitatilor participanti la emisiune, cat si telespectatorilor pentru acest incident;

- Moderatorul emisiunii "Pulsul zilei", Radu Andrei Tudor, si-a cerut scuze in direct invitatilor pentru acest incident;

- Conducerea televiziunii va face toate demersurile potrivit dispozitiilor legale si regulamentelor interne pentru a stabili persoanele culpabile si raspunderea acestora;

- Societatea Romana de Televiziune isi respecta misiunea publica, potrivit Legii nr. 41/1994, informand impartial, echidistant si cu obiectivitate publicul sau cu privire la toate evenimentele de interes major".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Coalitia pentru familie TVR jignire, #TVR emisiune intrerupta pulsul zilei, #operator TVR jigneste invitat , #TVR