Imprimare textile - tehnici pentru a te face remarcat prin tricoul tau cu un model original

Advertorial
Luni, 22 Mai 2017, ora 10:40
22995 citiri
Imprimare textile - tehnici pentru a te face remarcat prin tricoul tau cu un model original

(P) In ziua de astazi, 80% dintre oameni, cu precadere cei pana in 40 de ani, se gandesc perpetuu la o campanie de marketing, isi imagineaza reclame, postere sau spoturi publicitare. Mai mult, tinerii flacai si tinerele domnite sunt in permanenta preocupati de aspectul personal sau de etalarea unui mesaj sau a unei imagini care sa ilustreze personalitatea si maretia temperamentului lor.

Specialistii atrag atentia ca o serie de elemente tangibile, cu o mare putere de interactiune si un impact psihologic imens se oglindesc dincolo de granitele unor imagini cu personajele favorite sau ale unui mesaj cu o profunda semnificatie publicitara sau nu.

Procesul de imprimare textile se bazeaza pe o serie de tehnici revolutionare, proiectate pentru a raspunde nevoilor moderniste si non-conformiste de a exterioriza temperamentele vulcanice.

Cercetarile efectuate de prestigioase institute europene sau americane, releva, pe buna dreptate, ca niciun alt articol promotional nu are un impact mai mare din punct de vedere cultural sau social precum tricoul.

Ca piesa vestimentara versatila, extensibila, care denota multa energie, gratie anotimpului in care este purtat, acesta constituie instrumentul plauzibil prin care se pot etala cele mai noi mesaje sau spoturi publicitare.

Cum sa te remarci prin tehnici de imprimare textile si personalizare a tricourilor cu efecte spectaculoase

Pentru producatorii care activeaza pe piata de imprimare textile, cat mai ales pentru potentialii clienti, valoarea unui tricou imprimat este inestimabila, intrucat poate depasi cu mult asteptarile pe care oamenii le-ar putea avea de la un simplu produs.

Liderii din domeniu, din zona orasului Craiova ofera servicii de inprimare tricouri, folosind tehnici ultra-moderne de imprimare textile, care se remarca. Articolele vestimentare se remarca atat prin claritatea imprimeului pe materialul respectiv, cat si prin durabilitatea mesajului sau a imaginii imprimate.

In 90% din cazuri, tricoul este poate unica piesa vestimentara care se utilizeaza oricand, fara a necesita un efort financiar semnificativ. Frecventa cu care este purtat poate produce un impact vizual sporit comparativ cu un afis sau anunt publicitar.

Ca instrument de marketing, acesta poate amplifica mesajul transmis, putand aminti de anunite destinatii, filme, ori slogane ce au facut istorie de-a lungul timpului.

Serigrafia este, fara doar si poate, tehnica cea mai potrivita pentru decorare tricouri si imprimare textile in cantitati mari, prin prisma raportului calitate-pret favorabil atat producatorilor de imprimare tricouri Craiova, cat si beneficiarilor.

Procedeul se realizeaza prin aplicarea si imprimarea unei culori o singura fata, pe baza unei site ce se aseaza, in prealabil, pe bratele aparatului de imprimat. Paleta de culori este foarte generoasa, clientul putand alege dintre 18 culori disponibile.

Evolutia tehnicii a permis realizarea procesului de imprimare textile cu ajutorul unor folii de tremotransfer pentru cutter ploter. Opace, catifelate. foliile se aplica cu maxima usurinta pe diferite materiale textile precum bumbac, poliester, sau amestecuri de material textil si sintetic.

Producatorii din Craiova, Dasscenter, folosesc in activitatea de imprimare tricouri folii 3D Techno, VideoFlex sau Thermoreflex Plus.

De asemenea, specialistii realizeaza in cel mai scurt timp activitati de imprimare textil cu ajutorul unor folii de transfer imprimabile digital, Softprint sau Colorprint, sau serigrafice, Flexiprint.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#imprimare textile, #serigrafie textile , #publicitate