Realitatea Media intra in faliment. Gusa: Astazi a venit aceasta lovitura de baros

Luni, 01 Aprilie 2019, ora 22:38 17835 citiri

Realitatea Media a intrat in faliment, iar acest lucru a fost comunicat luni seara, la ora 21:00, sustine Cozmin Gusa, care este actionar al Realitatea Media.

Intr-o interventie in emisiunea lui Denise Rifai, in jurul orei 22:00, Cozmin Gusa i-a acuzat pe Liviu Dragnea si "pe cei din statul paralel, respectiv Coldea", ca au reusit, inaintea campaniei electorale, sa obtina o decizie la cererea ANAF-ului, definitva si irevocabila, de intrare in faliment a Realitatii Media.

"Adica ceea ce ni s-a tot promis in guvernarea Dragnea si in guvernarea Ponta, practic acum aparatul din jurul lui Dragnea, care il include si pe Coldea, a reusit sa obtina aceasta decizie in instanta, care este neasteptata pentru noi. (...) Noi am obtinut un plan de organizare aprobat, in care trebuia sa platim datoriile debitorilor. Toate cifrele noastre erau in regula", sustine Gusa, citat de Realitatea.net.

El a mai spus ca in ultimele trei saptamani, companiei s-a incercat sa i se ia sediul, desi era platit la zi, i s-au blocat conturile de mai multe ori, "pentru a nu putea plati nici utilitatile, nici salariile" si ca s-a incercat preluarea ilegala a brandului Realitatea de la OSIM. "Pentru ca am reusit sa rezistam, azi a venit aceasta lovitura de baros", a mai spus Gusa, adaugand ca exista si o alta licenta de satelit, Realitatea PLUS.

Curtea de Apel Bucuresti a respins planul de reorganizare

Curtea de Apel Bucuresti a respins, luni, planul de reorganizare propus de Realitatea Media S.A, care urmeaza sa intre in faliment, informeaza News.ro.

"Admite recursul. Modifica in parte sentinta recurata, in sensul ca: Infirma planul de reorganizare propus de debitoare si trimite cauza la judecatorul sindic in vederea intrarii in faliment a debitoarei S.C. REALITATEA MEDIA S.A. Mentine in rest dispozitiile sentintei recurate. Irevocabila", se arata in decizia de luni a instantei.

Realitatea Media se afla in insolventa de septembrie 2011.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii