Flyerele - un instrument eficient in cadrul unei afaceri

Advertorial
Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 15:15
11534 citiri
Flyerele - un instrument eficient in cadrul unei afaceri

(P) Flyerele sunt concepute special, ca un instrument de marketing, pentru a ajunge in mana oamenilor, fie direct, fie prin intermediul cutiilor postale cu scopul de a vinde un produs intr-un timp relative scurt.

Adesea, acestea pot fi inserate si in ziarele de stiri locale sau nationale. In general, sunt distribuite in zonele aglomerate ale orasului, frecventate de o categorie variata de oameni, precum si in magazine, mall-uri, restaurante sau librarii.

Flyerele trebuie sa se evidentieze printr-un design original si au rolul de a oferi o imagine de ansamblu asupra unui produs sau a unui anumit tip de serviciu.

Ele sunt extrem de utile tutoror oamenilor care nu au suficient timp de a se documenta pe internet sau prin reviste publicitare, privitor la ofertele, serviciile sau reducerile de pret ale companiilor.

Evolutia pe care au capatat-o afacerile in ultimul timp a condus la un avant al acestor materiale informative, oamenii de afaceri si, nu numai, simtind nevoia unei comunicari cat mai directe si rapide cu marea masa a populatiei.

Deoarece acopera o gama larga si variata, atat persoanele fizice autorizate, diversi particulari, dar mai ales oamenii de afaceri pot recurge la impartirea pliantelor, in momentul in care au ca obiectiv promovarea unui produs specific, a unui serviciu sau a unui anunt de importanta generala.

Utilizarea materialelor publicitare este facuta cu scopuri precise, mai ales in urmatoarele situatii:

  • pentru a face reclama la un anumit eveniment, cum ar fi: un concert, un festival, etc;
  • pentru a promova vanzarile, discount-urile din magazine, diverse servicii avantajoase sau un anunt de maxim interes, local sau national;

Flyerele contin mesaje cu un impact sporit asupra populatiei

Pe langa obiectivele anterior mentionate, materialele publicitare sau promotionale mai pot fi folosite si in scop de consolidare a unui brand.

Efectul lor are un rol psihologic imens. Mesajul transmis, conceptul grafic de impact, tehnicile de persuasiune la care apeleaza autorii acestora, precum si impactul rezultat prin citirea mesajelor vor reusi sa convinga, de cele mai multe ori, un procent semnificativ din cei care le receptioneaza.

Au o istorie de peste 200 de ani

Daca va intrebati cand au aparut aceste flyere, foarte putini dintre noi cunosc acest aspect: au aparut inca din secolul al XVIII-lea in presa scrisa timpurie, iar, pana in secolul XX, deja s-au dovedit a fi foarte utile din punct e vedere al marketingului si vanzarilor.

Evolutia inregistrata a fost atat de rapida, incat in ziua de azi le vedem peste tot. Raspunsul este unul singur: au succes! Altfel nu ar fi asa de populare. Insa avantajul considerabil pe care-l au este costul relativ redus in comparatie cu alte activitati de promovare.

Prin urmare, amplificarea necesitatii acestora a contribuit si la aparitia firmelor care se ocupa de producerea, tiparirea si distribuirea flyerelor, oferind astfel clientului servicii complete.

In ziua de azi clientul nu mai are altceva de facut decat sa transmita grafica producatorului iar acesta ii va trimite produsul finit acasa, totul gratie internetului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#flyere publicitate, #tipar flyere, #comanda flyere, #flyere stantate, #fluturasi publicitari , #publicitate