Flyere la pret redus- cum este posibil?

Advertorial
Vineri, 28 Iulie 2017, ora 17:26
9467 citiri
Flyere la pret redus- cum este posibil?

Puternic mijloc de comunicare si promovare in masa, fluturasii publicitari se inscriu, in ciuda succesului rasunator inregistrat de catre campaniile de promovare in mass media si in mediul virtual, in randul celor mai ravnite instrumente de marketing de catre tinerii antreprenori.

Si da, inceputul promovarii unei promotii atractive, a unor produse noi, care nu s-au mai regasit pe rafturile magazinelor ori pe paginile web se traduce printr-o puternica emotie provocata de eventualitatea unui esec al companiei.

Astfel, apare intrebarea care ii macina pana si pe cei mai experimentati manageri: "Cum sa fac sa fiu mai atractiv, iar afacerea mea sa creasca vazand cu ochii?" Poate ca achizitionarea unor modele de flyere la pret redus sa fie cea mai rentabila solutie.

Evident ca alternativa materialelor promotionale se inscrie, pe buna dreptate, intr-un top al preferintelor cu avantaje multiple, atat pentru firmele producatoare si funizoare a produsului finit, cat si pentru antreprenorul aflat intr-o cautare perpetua a pietei de desfacere, ori pentru cumparatorul care "vaneaza", intotdeana, cele mai bune oferte.

Preturi avantajoase la flyere - obiective indraznete si fezabile

Experienta indelungata a celor mai prestigiosi consilieri din domeniul tipografic si al printului offset i-a convins ireversibil ca performantele tehnologice si calitatea materialelor contribuie la imprimarea unor imagini imaculate si la realizarea unor modele de flyere cu de mare impact.

Obiectivul principal al echipei ce efectueaza printurile este de a oferi, in orice moment, variante profesioniste pentru a asigura furnizarea de flyere la pret ieftin. Mai exact, dorinta arzatoare a lor de a pune pe primul plan consumatorul i-a indemnat sa profite la maxim de flexibilitatea sporita a tehnicii digitale, care sa aiba ca rezultat un volum mai generos de flyere la un pret cat mai convenabil.

Planurile indraznete si extrem de provocatoare ale acestor oameni dau roade in momentul in care reusesc sa convinga clientul sa opteze in favoarea printului digital ori a tiparului offset.

Pentru a intelege mai bine cum stau lucrurile, la o simpla detaliere, se deduce, cu maxima repeziciune, ca solutia printului digital este optima in conditiile unui tiraj mic de fluturasi publicitari (undeva intre 200 si 1.000 de bucati). Astfel, solutia de a realiza flyere cu pret bun, in contextul unor comenzi mici, permite focusarea pe tehnica digitala, care a inregistrat un salt spectaculos in decursul timpului.

Pe de alta parte, insa, caracteristicile tehnice ale tiparului offset ii ofera acestuia credibilitate in conditiile unui tiraj ce depaseste 5000 de exemplare. Claritatea impecabila a imaginilor, culorile vii, care sar realmente in ochii cititorilor si inserarea unor elemente grafice originale se inscriu, cu prisosinta, in randul beneficiilor tehnologiei offset in cazul unui volum mare de comenzi.

Integrand un sistem modern de asistenta pe calculator, presele offset inlesnesc procesul de imprimare pe suport policromie fata-verso, insotita, eventual, de stantarea si finisarea ultramoderna a produsului finit.

Gratie renumelui si performantelor dovedite stiintific, cat si practic, tiparul offset este principalul artizan al furnizarii unor flyere la pret atractiv, in conditiile livrarii unor comenzi de pana la 100.000 de exemplare intr-un timp record.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#flyere ieftine, #pliante ieftine , #publicitate