Flyeralarm sau tipografia care garanteaza calitate

Advertorial
Marti, 04 Iulie 2017, ora 10:38
11706 citiri
Flyeralarm sau tipografia care garanteaza calitate

(P) Calitatea reprezinta un important element strategic in managementul unei organizatii, determinand astfel competitivitatea produselor sau serviciilor pe piata.

Importanta calitatii produselor sau serviciilor este cu atat mai mare in perioada actuala cu cat clientul face din calitate principalul criteriu de cumparare, fiind un factor important de reglare a pietei.

Succesul afacerilor unei firme este dependent de modul in care clientul percepe calitatea produselor sau serviciilor pentru care a platit o suma de bani.

De calitatea au ales sa se ocupe si profesionistii de la Flyeralarm, care de 14 ani, prin seriozitatea si profesionalismul cu care isi trateaza clientii, Flyeralarm a reusit sa se impuna pe piata din Europa, iar acum se bucura de a fi printre cele mai cautate tipografii.

Afacerea Flyeralarm a pornit dintr-un garaj, dar a reusit sa se dezvolte imediat pentru ca inca de la inceput au ales sa lucreze profesionist si sa isi respecte clienti. Si-au creat si urmat principii precum, calitatea care trebuie sa primeze, consiliere individuala, in functie de necesitatile clientului, livrare rapida si preturi accesibile.

La aceasta tipografie digitala cu renume in Europa se produc si comercializarea articole tiparite sau produse de advertising pe piata corporatista (B2B).

Toate produsele sunt manufacturate exclusiv in Germania, unde se foloseste o tehnologie de ultima generatie, in diverse locatii de tiparire care apartin acestui grup.

Daca va e teama de calitatea produselor atunci cand trebuie sa faceti comenzi online, la Flyeralarm puteti solicita mostrarul de hartie cu peste 40 de tipuri si gramaje diferite sau pachetul de mostre cu diverse produse tiparite ei.

Flyeralarm garanteaza pentru calitatea materialelor printate, pentru tirajul necesar si implicit pentru data limita, adica termenul efectiv de executie a materialelor respective.

De un an si jumatate, Flyeralarm este prezenta si la Sibiu, cu o gama din ce in ce mai larga de printuri mediatice, de la flyere pana la bannere de mari dimensiuni.

Activitatea pe care se bazeaza succesul lor este printul, mai exact tiparirea unor produse mediatice cu specializare pentru produsele destinate clientilor comerciali, de la firmele care sunt la inceput de drum pana la corporatii mari.

Toate produsele comercializate sunt tiparite in Germania, folosindu-se tehnologie si masini de print digital si offset de ultima generatie de la producatori de talie mondiala, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

Pe langa tiparirea offset de tiraj mare se bucura de succes si tiparirea digitala cu costuri mai reduse.

La Flyeralarm se tiparesc zilnic invitatii, flyere, brosuri, carti de vizita de mare impact, autocolante, facturiere personalizate, foi cu antet, afise, grafica si machetare sau diverse materiale de care clientul are nevoie.

Calitatea este asigurata de un grup de experti. Echipa din Romania a fost formata cu experti din tipografie, care au beneficiat de training-uri si cursuri de perfectionare in Germania, pentru a putea mai apoi sa ofere o consiliere competenta a clientilor de la noi din tara.

Prin standardizare si optimizare continua a proceselor de productie Flyeralarm ofera produse de print digital la o calitate inalta cu preturi foarte atractive. Pentru echipa Flyeralarm fiecare client conteaza!

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#print digital, #tipar digital, #productie publicitara , #publicitate