Dragos Patraru pleaca de la televiziunea publica: TVR si-a dat jos chilotii!

Joi, 12 Mai 2016, ora 12:50
23573 citiri
Dragos Patraru pleaca de la televiziunea publica: TVR si-a dat jos chilotii!
Foto: Facebook/Dragos Patraru

Dragos Patraru, realizatorul emisiunii Starea Natiei, a anuntat ca va pleca de la Televiziunea Romana.

Ultima picatura care a umplut paharul, dupa cum a spus jurnalistul pentru Pagina de Media, a fost ca TVR a luat decizia sa ii mute ora de difuzare a emisiunii fara sa il consulte si ca a fost anuntat printr-un SMS de aceasta modificare.

Motivul ar fi faptul ca TVR a stabilit cu partidele politice ca prime-time-ul sa fie rezervat pentru campania electorala.

"A fost picatura care a umplut din nou un pahar, care a mai dat de cateva ori pe-afara. (...) M-a deranjat nu ca intram la 23.05, desi suntem in situatia de a nu ne plati luna asta, pentru ca sigur nu ne vom atinge tintele de audienta, m-a deranjat ca nu m-a sunat cineva sa-mi spuna: 'Bai, prostule, tu faci emisiunea aia care mai aduna ceva oameni in fata televizoarelor pe canalul nostru, tu ce parere ai?'", a spus acesta.

Dragos Patraru a explicat ca emisiunea transmisa la ora respectiva a avut cea mai slaba audienta de cand se difuzeaza.

"A facut cea mai slaba audienta, de cand se difuzeaza Starea natiei. 1,2. Asta e medie? Imi venea sa ma dau cu capul de pereti dimineata, cand am vazut. Cand vad ca facem sub 2 sunt la un pas de icter mecanic", a punctat el.

Dragos Patraru: TVR, ultima fabrica de pe vremea comunismului; 40 de soferi si 15 reporteri la Stiri

Jurnalistul a fost foarte deranjat de schimbare si acuza TVR ca nu a negociat deloc timpul acordat partidelor pentru campania electorala.

"Am mai auzit una tare: asa s-a negociat cu partidele. Pai, daca dai tot prime-time-ul pentru partide inseamna ca nu ai negociat nimic. Daca negociai ceva, aveam campanie de la 18.00 la 19.00 si de la 21.00 la 22.00, ceva de genul asta. Dar nu, TVR si-a dat jos chilotii, nu a negociat. Probabil i-a intrebat pe politicieni: 'Cand vreti?' Iar ei au spus ca intre 21.00 si 23.00, ca si astia sunt la fel ca angajatii TVR: cred ca televiziunea asta e a lor", a continuat Patraru.

In replica, Cristian Zgabercea, producator general al TVR, a sustinut ca 23:00 era cea mai buna ora pentru difuzarea emisiunii.

"Este o mutare de jumatate de ora, de la 22.30 la 23.00. (....) La ora 19.00, se batea cu jurnalele de stiri, la ora 18.00, cu Acces Direct si La Maruta. Am incercat o ora in care el e mai usor de identificat", a spus Zgabercea.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Dragos Patraru pleaca TVR, #Dragos Patraru demisie TVR, #Dragos Patraru Starea Natiei , #TVR