Dezvaluiri dupa concedierea Romicai Jurca din TVR

Marti, 26 Mai 2015, ora 13:49
12922 citiri
Dezvaluiri dupa concedierea Romicai Jurca din TVR
Foto: Facebook/Claudiu Lucaci

Claudiu Lucaci, fostul sef al Stirilor TVR, a reactionat, dupa ce Romica Jurca l-a acuzat ca a dat-o afara din SRTv.

Acesta a sustinut ca Romica Jurca a venit sa lucreze in Televiziunea Romana la ordinul Elenei Ceausescu, informeaza Mediafax.

"Sunt o resursa de cunoastere si informatie. Si, din cand in cand, ma provoaca vreun frustrat sa-l pun la punct. Azi m-am gandit sa-i raspund unei viitoare pensionare care a profitat de toate regimurile pentru a insela increderea oamenilor. A inceput sa colaboreze cu TVR prin ordin de la cabinetul 2. Pentru cei mai tineri, codificarea inseamna Elena Ceausescu. S-a ocupat cu livrarea de rapoarte meteo si despre noii sai colegi.

Dupa 1990, s-a transformat in specialist meteo. A profitat, din nou, de relatiile sale cu 'fostii'. Le-a aratat colegilor sai ca, indiferent de puterea politica, de regimul consititutional, are impunitate. Astfel a fentat lustratia si i-a sfidat pe colegi. Pe cei de la locul de munca si pe cei unde colabora. Pe primii i-a denigrat si indepartat de colaborarea cu TVR, pe ultimii ii tapa de bani si simula monopolul absolut pe sursele de informare", a notat acesta.

Romica Jurca pleaca cu scandal din TVR dupa 18 ani

Fostul sef al Stirilor TVR a adaugat ca Romica Jurca a plecat din TVR cand a descoperit ca poate face mai multi bani la alta televiziune si ca si-a angajat si fiul acolo.

"Apoi, cand patronii au descoperit ca nu performeaza, a revenit de unde a plecat. Pentru un salariu si mai mare si conditii de demnitar (masina, telefon, concediu platit). A dat la o parte angajati nevinovati si a blocat ani de zile concurenta pe post. A ascuns TVR faptul ca toate datele meteo se puteau obtine gratuit si ca multi colegi de-ai sai si-ar fi dorit sa colaboreze gratuit cu TVR.

I-a fost pastrata colaborarea, ani de zile, in ciuda acestor lucruri. Cand nu au mai fost bani i s-a atras atentia ca TVR nu este institutie de asistenta sociala. Ca altii, mai tineri, n-au loc de munca. Ca risipa ne-a dus la sapa de lemn. Si atunci a inceput sa faca ce a fost invatata in tinerete: note informative, amenintari, interventii la conducere, santaj. Cu astfel de oameni, Romania inca nu s-a despartit de trecutul sau odios. Ei continua sa ne intoxice viata si constiintele", a scris Claudiu Lucaci pe Facebook.

Romica Jurca a declarat recent la Antena Stars ca Lucaci a vrut sa o indeparteze din TVR inca de cand a ajuns in functia de conducere.

"Nu mai am contract cu TVR, deoarece nu mai vrea directorul Directiei Stiri, Claudiu Lucaci (...) Astfel de intentii a avut de cand a ajuns sef la Stiri, iar de fiecare data motiva ca 'nu se mai accepta colaboratori', ceea ce era si este o foarte mare minciuna (...)

Consiliul de Administratie a aprobat sa fiu mentinuta in TVR si sa mi se incheie alt contract. (...) In acest sens a fost emisa o hotarare (...) pe care directorul Lucaci a refuzat sa o puna in aplicare pana la inceputul lunii noiembrie 2014", a declarat Romica Jurca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Claudiu Lucaci Romica Jurca, #Lucaci Romica Jurca TVR, #Romica Jurca TVR , #TVR