Despaduririle din Romania, intr-o campanie despre problemele de mediu a Sony Pictures Television

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 16:21
3633 citiri
Despaduririle din Romania, intr-o campanie despre problemele de mediu a Sony Pictures Television
Foto: Arhiva Ziare.com

Defrisarile masive din Romania vor fi abordate intr-o campanie dedicata problemelor de mediu la nivel international intitulata "Imagineaza-ti asta!". Campania a fost demarata luni, de televiziunea de filme AXN, detinuta de Sony Pictures Television Networks.

Sony Pictures Television Networks a lansat campania internationala de responsabilitate sociala, la televiziunile proprii, in 177 tari, inclusiv Romania. Se doreste astfel implicarea telespectatorilor in solutionarea problemelor de mediu, a anuntat Andy Kaplan, presedintele retelei globale Sony Pictures Television (SPT), scrie Mediafax.

"Imagineaza-ti asta!" utilizeaza experienta televiziunilor SPT de a spune povesti, pentru a implica telespectatorii in solutionarea problemelor de mediu importante pentru pietele respective si va combina eforturile locale intr-o singura voce care isi propune sa protejeze resursele naturale ale tuturor.

"Cu ajutorul influentei retelei globale si pasiunii pentru povesti, televiziunile noastre vor implica comunitati si vor mobiliza oamenii la actiune, imaginandu-si cum pot crea o lume mai buna", a declarat, luni, Andy Kaplan. "Impreuna, putem crea o voce puternica, ce poate fi auzita in intreaga lume, pe tema subiectelor importante pentru binele comun; si, desigur, o putem face intr-un mod interesant", a mai spus Kaplan.

Cateva dintre subiecte vor include reciclarea in Rusia si Italia, eliminarea utilizarii pungilor de plastic in Asia, eliminarea deseurilor in India, salvarea rinocerilor in Africa de Sud, horticultura urbana in America Latina si despaduririle din Romania.

Potrivit SPT Networks, padurile din Romania sunt asediate de mai multi ani: doar un sfert din suprafata tarii este acoperita de paduri, in timp ce media europeana ajunge la o treime. Trei hectare de copaci sunt rase de pe fata pamantului la fiecare ora.

Sony Pictures Television Networks, alaturi de WWF-Romania si Asociatia EcoAssist, reprezentantul legal al initiativei "Plantam fapte bune in Romania", trage un semnal de alarma pentru constientizarea momentului critic in care se afla Romania din perspectiva despaduririlor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#defrisari Romania AXN, #campanie AXN despaduriri Romania , #televiziune