De ce a plecat Florin Calinescu de la Pro TV si detalii despre salariu - Fosta asistenta a lui Sarbu face dezvaluiri

Joi, 20 August 2015, ora 14:22
13205 citiri
De ce a plecat Florin Calinescu de la Pro TV si detalii despre salariu - Fosta asistenta a lui Sarbu face dezvaluiri
Foto: Captura YouTube

La ani de la plecarea lui Florin Calinescu de la Pro TV, unde a avut mai multe emisiuni in anii '90, printre care "Chestiunea Zilei", Doina Gradea, fosta asistenta personala a lui Adrian Sarbu, a aratat care a fost motivul parasirii postului TV de catre actor, venind si cu o informatie picanta despre salariul omului de televiziune.

Facand parte din jobul ei sa intre in contact cu Florin Calinescu, "'inspectorul' de serviciu, din partea Marelui Sef, venita sa verific ca totul e in regula la el", Doina Gradea, care nu mai lucreaza la Pro TV, afirma ca motivul pentru care actorul a terminat colaborarea cu postul de televiziune este acela ca nu a suportat sa fie coleg cu Adrian Paunescu.

"A parasit PRO TV in 2001 din cauza principiilor lui. Nu a acceptat pur si simplu sa fie coleg la Pro TV cu Adrian Paunescu, care avea si el emisiune pe atunci. Nu putea sa inteleaga dincolo de intelegerea lui a lucrurilor si a evenimentelor.

Si-a lasat Pro TV cu tristeste si cu speranta ca el oriunde s-ar duce va fi la fel de mare. Plecarea lui Calinescu de la Pro TV a fost o mare lectie pentru oricine isi inchipuie ca e de neinlocuit in orice domeniu, fie el si televiziune", afirma pe blogul Oare sunt un porc? Doina Gradea.

Despre Florin Calinescu, care initial avea pe mana un matinal, unde dimineata de dimineata acorda cate un milion de lei "cu manutele astea doua", pentru ca ulterior sa fie implicat in emisiunea "Chestiunea zilei", aflata multa vreme in topul audientelor, fosta asistenta personala a lui Adrian Sarbu isi mai aminteste ca "avea insa niste faze pe care cu greu mi le puteam explica la vremea respectiva. Nu pricepeam efectiv. Azi le inteleg altfel".

Biroul langa toaleta dintr-un motiv

"Cat timp a existat 'Chestiunea zilei', el si echipa aveau birourile la Teatrul Giulesti, complet renovat de Pro TV special pentru emisiunea lui. Biroul lui Florin Calinescu era mare, insa imediat langa toaleta unde mergea toata echipa lui. Mergeam aproape zilnic seara, inainte de a incepe emisiunea lui, si stateam acolo cat timp era emisiunea. Era parte din jobul meu.

Mereu avea lume multa in birou, era un du-te vino total, dar erau momente cand il observam pe Calinescu ca ciuleste urechile de parca voia sa auda ceva important. L-am intrebat de curiozitate de ce este atat de atent. Mi-a spus, 'vreau sa vad daca x, care s-a dus la WC, se spala pe maini. Daca se aude curgand apa. De-aia am biroul langa toaleta, vreau sa ii invat sa fie educati, inclusiv sa se spele pe maini dupa ce au fost la toaleta'.

Cati bani face Florin Calinescu, cu rolul Tanti Florica

Am zis ca e nebun, nebun de legat. Insa, acum, nu mai cred asta.: )", scrie pe blog fosta angajata a postului de televiziune.

Iar pentru ca "Sa fii fata in fata cu Calinescu la 'Chestiunea zilei' putea sa insemne ridicarea sau caderea ta totala. Calinescu putea sa te ridice sau sa te desfiinteze cu o emisiune", si salariul era pe masura. "Avea salariu urias, poate cel mai mare din Romania", mai afirma fosta asistenta a lui Adrian Sarbu.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#plecare Florin Calinescu Pro TV, #motiv plecare Calinescu Pro TV, #salariu Florin Calinescu Pro TV, #Florin Calinescu Chestiunea Zilei , #Pro Tv