Doru Parv, clarvazatorul OTV, adus la DNA cu mandat de la Arad

Luni, 21 Iunie 2010, ora 17:262396 citiri
Doru Parv, clarvazatorul OTV, adus la DNA cu mandat de la Arad
Foto: Arhiva

Doru Parv va fi adus luni la sediul DNA, cu un mandat de aducere, de la Arad, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat si Dan Diaconescu, au anuntat surse judiciare.

El va fi adus de la Arad la Bucuresti pentru a fi confruntat cu Dan Diaconescu, potrivit surselor citate.

Dan Diaconescu, patronul OTV, este urmarit penal in dosarul in care clarvazatorul Doru Parv este acuzat de trafic de influenta, anunta Antena 3.

Doru Parv este cercetat pentru trafic de influenta, sustine Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu. Acesta a declarat luni ca perchezitiile care au avut loc la casa patronului OTV si la sediul televiziunii au fost niste abuzuri.

Fenechiu a precizat ca perchezitiile, care au durat de la 09.30 la 13.45, au fost autorizate de Judecatoria sectorului 1 si ca lui Dan Diaconescu nu i-a fost adus la cunostinta faptul ca este pus sub acuzare.

"Noi apreciem ca aceste miscari in forta ale procurorilor sunt niste abuzuri, in opinia noastra nu poti sa faci o perchezitie fara ca persoana in cauza sa fie invinuit sau inculpat. Atat timp cat impotriva lui Dan Diaconescu nu a fost inceputa urmarirea penala, sau daca a fost inceputa acesta nu a fost instiintat, este nula perchezitia efectuata aici cat si la casa lui Diaconescu", a declarat Daniel Fenechiu, la Antena 3.

Fenechiu a precizat ca procurorii cautau niste casete cu o emisiune despre serpi anaconda, pe care s-ar gasi probe incriminatoare.

"Singurul invinuit a fost Doru Parv. Se pare ca ar fi si Dan Diaconescu. Doru Parv a fost acuzat de trafic de influenta. Procurorul ne-a adus la cunostinta ca o sa fie o schimbare de incadrare a faptei, urmeaza ca maine sau poimaine sa fie audiat Doru Parv", a mai declarat Fenechiu.

Dan Diaconescu a venit, luni dupa-amiaza, sa dea declaratii la Directia Nationala Anticoruptie. Procurorii au perchezitionat, luni, sediul OTV si locuinta lui Diaconescu, ridicand mai multe casete care ar constitui probe.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News