Dan Negru: Daca o facea, Cosmin Prelipceanu era azi erou!

Vineri, 12 Iunie 2015, ora 17:05 13843 citiri
Foto: Facebook/Dan Negru - Oficial

Dan Negru critica aspru presa romaneasca, in contextul scandalului profus de Ioan Rus, care ce i-a jignit pe romanii plecati la munca peste hotare, sustinand ca sotiile celor plecati sa munceasca in afara tarii ajung curve, iar copiii golani.

Prezentatorul de la Antena 1 sustine ca Cosmin Prelipceanu ar fi trebui sa reactioneze chiar in timpul emisiunii in care Ioan Rus a facut respectiva declaratie.

"Declaratia lu' nenea ministru, cea cu curvele si golanii a fost facuta miercuri seara si abia a doua zi, dupa pranz, ea a devenit stire.

Asta arata retardul presei romanesti. Primul pumn in gura trebuia dat chiar de Cosmin Prelipceanu, moderatorul interviului", a scris pe Facebook Dan Negru.

Vedeta Antenei 1 a oferit exemplu unui jurnalist italian care a luat atitudine in timpul uniui interviu cu un deputat.

"Bruno Vespa de la RAI si-a scos invitatul din platou, un deputat, atunci cand acesta a declarat ca italienii au devenit lasi si lenesi.

Vespa a anuntat politicos ca opreste interviul, poftindu-l pe deputat sa paraseasca platoul. Daca o facea, Cosmin Prelipceanu era azi erou!", a incheiat Dan Negru.

Ioan Rus a declansat un scandal imens dupa ce a spus ca: "Romania are trei milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi prin Europa.

Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva".

Apoi, acesta a sustinut ca declaratia sa fost gresit inteleasa si scoasa din context, transmitand ca o sa ii ceara premieruluiVictor Pontasa ii accepte demisia, lucru care s-a si intamplat.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News