Dan Diaconescu: OTV emite legal, din strainatate

Luni, 21 Octombrie 2013, ora 17:09 3097 citiri

Dan Diaconescu a afirmat luni ca, incepand din 15 octombrie, OTV emite legal in Romania din strainatate si ca peste 200 de firme mici de cablu din tara retransmit programele sale.

El sustine ca relansarea oficiala a OTV va avea loc in strainatate, date suplimentare despre acest post urmand a fi furnizate miercuri, intr-o conferinta de presa.

"Nu putem fi indiferenti asupra atacurilor asupra presei romanesti si, in special, asupra OTV si DDTV. Tinta CNA este Dan Diaconescu, OTV si DDTV. (...) Ofensiva CNA, avanpost al cenzurii si manipularii institutionalizate, este disperata", a afirmat si deputatul PP-DD Liliana Minca.

OTV a inceput sa emita ilegal, din Bucuresti, pe frecventa DD TV

Dan Diaconescu a adaugat ca se asteapta ca, in sedinta de marti, CNA sa dezbata situatia DDTV, el avansand ipoteza conform careia Consiliul "pregateste inchiderea DD-TV pentru ca ar fi emis ilegal".

Potrivit informatiilor din presa centrala, televiziunea OTV a inceput sa emita, in noaptea de vineri spre sambata, in Romania pe frecventa de satelit a postului DD TV. Modificarea grilei de programe a oricarui post de televiziune trebuie anuntata si aprobata de CNA.

Grila DD TV aprobata de CNA include difuzarea de filme, intr-un procent de 67,5%, si programe preluate de la televiziunea de muzica populara Inedit TV (32,5%).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza grob
grob
rank 5
Asta nu stie deosebirea dintre legal si ilegal!...