Cum a reusit Dan Diaconescu sa fenteze CNA pentru ca OTV sa emita din nou (Video)

Joi, 25 Iulie 2013, ora 07:39 3514 citiri
Foto: Arhiva

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a reusit sa fenteze CNA, urmand sa emita din nou in luna septembrie, in baza unei licente obtinute in Italia.

Surse apropiate lui Diaconescu sustin ca, de fapt, este vorba despre doua licente, iar pentru a realiza emisiuni in direct, vedetele OTV vor fi nevoite sa stea in Italia.

"Initial, am achizitionat in Romania doua licente: One TV si Top TV. Cand Diaconescu si Condurateanu s-au dus la CNA si au recunoscut ca le apartin, amandoua licentele au fost anulate cu unanimitate de voturi. Asa s-a luat decizia sa se cumpere doua licente pe teritoriul UE, din care una in Italia. "Ne vom supune legilor de acolo si vom plati taxe in tarile respective. Vom fi asa, un fel de Noua Europa Libera a Romaniei noastre", explica Sorin Ovidiu Balan, realizator OTV, pentru Evenimentul Zilei.

Pentru a emite insa din Italia, patronul OTV va trebui sa scoata din buzunar mai multi bani.

Dan Diaconescu a reusit sa fenteze CNA-ul - OTV va emite din nou

"Este foarte scump. Numai licenta, cazarea si transportul nostru cat costa. Noi, asa zisele vedete ale OTV-ului, practic o sa ne mutam acolo. Nu suntem pretentiosi, dar o camera cu pat si baie tot ne trebuie", explica Sorin Ovidiu Balan.

Jurnalistul de investigatii mai dezvaluie ca doua milioane de antene vor fi distribuite, gratuit, membrilor PPDD.

"Cablistii ar fi interesati sa ne preia, asa cum au fost si pana acum. Mai ales ca, dupa pauza asta, va dati seama ce audienta o sa facem. Suntem insa pregatiti sa dam gratuit antene - nu este o elucubaratie a lui Dan Diaconescu - sunt si firme de cablu care dau antena gratuit. Avem circa doua milioane de antene si vrem sa le dam membrilor nostri de partid", mai spune Balan, care adauga ca noul OTV ca emite 24 de ore din 24.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News