CTP, "inspaimantat" de numarul mare al tinerilor care l-au votat pe Piedone la Primaria Sectorului 5

Sambata, 31 Octombrie 2020, ora 08:43
8030 citiri

Invitat intr-o emisiune la Digi 24, gazetarul Cristian Tudor Popescu s-a declarat "inspaimantat" de faptul ca 41 la suta dintre votantii lui Cristian Popescu Piedone, condamnat in prima instanta la opt ani si sase luni de inchisoare pentru incendiul din Colectiv, sunt tineri cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani.

"Daca s-ar fi dat niste sentinte cu justificari judecatoresti, in care sa se explice de ce s-a dat sentinta respectiva, daca am fi avut aceste condamnari, atunci ar fi mai putini cei care sa spuna ca a fost o reuniune satanista, ca a fost focul pus de la Bruxelles ca sa-l dea jos pe Ponta si alte teorii de soiul aceasta. Pentru ca nu s-a facut asta, in continuare circula asa ceva si s-a intamplat ceva in acest al cincilea an, a fost ales acel Popescu Piedone la sectorul 5. Din pacate, n-am niste date, dar cred ca nu doar cei din sectorul 5 care l-au votat pe Piedone, nu doar acelora putin le pasa de cei care au murit in Colectiv. Mai sunt si in alte sectoare ale Bucurestiului si in alte orase din tara insi care n-au nicio treaba", a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Avertizat de moderatorul emisiunii ca potrivit unui sondaj IRES, realizat in septembrie 2020, profilul votantilor din sectorul 5 arata ca 41% dintre alegatorii lui Cristian Popescu Piedone au intre 18 si 35 ani, iar 30% intre 36 si 50 de ani, CTP s-a declarat "inspaimantat".

"Nu stiam asta, e inspaimantator. Nu stiam aceasta cifra, stiam doar distributia in sector.Am acelasi sentiment pe care l-am incercat in anul 2000, cand am vazut cu coada ochiului demograficele de la Vadim Tudor si era votat de tineri, din mediul urban, din Timisoara, din Cluj, din Bucuresti, era votat acel ins. Acum am acelasi sentiment, niste tineri l-au votat pe Piedone", a mai declarat CTP.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
#Cristian Tudor Popescu, #colectiv, #Piedone, #tineri , #emisiuni