Cosmin Prelipceanu, către Ministrul Educației: „Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Asta trebuie să facă școala”. Reacția lui Sorin Cîmpeanu VIDEO

Miercuri, 29 Septembrie 2021, ora 09:44 6984 citiri
Cosmin Prelipceanu, în dialog cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu FOTO Digi 24

Reacție controversată a jurnalistului Cosmin Prelipceanu, într-o emisiune de la Digi 24 la care a participat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. În timpul discuțiilor, Prelipceanu i-a spus ministrului că „școala ar trebui să îi scape pe copii de părinții lor”.

Potrivit G4 Media, Prelipceanu a remarcat faptul că ”suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale”, spunând că este ”o problemă de educație” pentru că ”oamenii nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte”.

După ce Sorin Cîmpeanu îl aprobă, Prelipceanu continuă spunând că școala ar trebui să îi scape pe copii de părinții lor.

„Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Asta trebuie să facă școala”, a spus Cosmin Prelipceanu. „Nu pot să fiu părtaș la această afirmație”, a reacționat ministrul. Prelipceanu a insistat, însă, spunând: ”Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple”.

Cosmin Prelipceanu a fost criticat dur și după interviul luat lui Dacian Cioloș. Co președintele USR PLUS s-a plâns că a fost supus „unui interogatoriu interesant”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News