Codrin Stefanescu a fost dat afara din studioul Antenei 3, dupa ce i-a spus unui liberal ca "vorbeste ca rasnita" (Video)

Luni, 20 Februarie 2017, ora 22:20
52990 citiri
Codrin Stefanescu a fost dat afara din studioul Antenei 3, dupa ce i-a spus unui liberal ca "vorbeste ca rasnita" (Video)
Foto: Captura video YouTube/Antena 3

Dana Grecu l-a dat afara din studioul Antenei 3 pe PSD-istul Codrin Stefanescu, luni seara, dupa ce acesta a jignit un alt invitat in emisiune, liberalul Razvan Prisca.

Cei doi invitati s-au contrat pe marginea demisiei lui Florin Iordache de la Ministerul Justitiei. Liberalul Razvan Prisca a spus ca "este foarte important in functie de cine va fi pus ministrul Justitiei sa vedem ce se va intampla in urmatorii ani si care va fi atitudinea PSD-ului. Daca va fi un om care sa duca mai departe lupta PSD-ului cu justitia nu vom mai avea niciun dubiu. Dar s-ar putea sa aduca un tehnocrat, un bun profesionist care sa apere independenta justisiei de interesele celor din PSD, dar si din ALDE".

Replica lui Codrin Stefanescu a fost: "Am senzatia ca traim in Romanii separate cu astia de la PNL".

Dupa ce Razvan Prisca a spus ca urmatorul ministru al Justitiei nici nu trebuie neaparat sa fie un tehnocrat, "important este trecutul sau", Stefanescu a spus raspicat ca "macar nu ne pasa daca PNL este de acord. Sa ne lamurim. Nici macar in cot nu ne doare. Vorbeste ca o rasnita (Razvan Prisca - n. red.). E setat de la partid cu cheita. E si peltic, vorbeste si non stop".

A fost momentul in care Dana Grecu a intervenit, avertizandu-l Codrin Stefanescu sa-i ceara scuze membrului PNL, in caz contrar urmand sa-i fie taiat microfonul. Codrin Stefanescu a refuzat, adaugand: "In momentul asta suntem singurii care ne luptam cu aceasta hidra si ne tot loviti".

Intrebat cine loveste in PSD, Stefanescu a spus: "Dumneavoastra, acum!".

La afirmatia Danei Grecu - "aveti un discurs de Opozitie. Perceptia publica este ca l-ati sacrificat pe Florin Iordache" - Stefanescu a replicat: "Nu ne spuneti ca ne-am sacrificat oamenii. Niciodata PSD nu a facut asa ceva, am spus-o raspicat. Florin Iordache este colegul si prietenul nostru si a avut mare curaj in momentele astea".

Moderatoarea a incercat inca o data sa-l determine pe Codrin Stefanescu sa ceara scuze colegului sau. Cum insa acest lucru nu s-a intamplat, invitatul in emisiune, care s-a declarat "jignit" de cele spuse de Prisca, a fost poftit afara din platou: "Daca va simtiti jignit ridicati-va si plecati".

Stefanescu nu s-a impotrivit si a parasit emisiunea.

La finele emisiunii, Dana Grecu a explicat cum s-a ajuns la acest moment si de ce a fost atat de transanta. Ea a afirmat ca s-a aflat in situatia in care a primit jigniri gratuite, in mandatul lui Traian Basescu la Cotroceni, si si-a promis ca nimeni, sub ochii ei, nu va face acelasi lucru.

"Daca presedintele Romaniei i-ar fi spus domnului Prisca ceea ce i-a spus Codrin Stefanescu, atunci presedintele ar fi fost dat afara din emisiune", a spus jurnalistul.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Codrin Stefanescu dat afara emisiune, #Dana Grecu dat afara Codrin Stefanescu, #pesedist data afara platou Antena 3, #scandal Codrin Stefanescu Razvan Prisca , #Antena 3