CNA, sesizat de staff-ul lui Julio Iglesias, dupa incidentul cu "Jos Basescu" de la Antena 3

Marti, 19 Mai 2015, ora 17:57
12256 citiri
CNA, sesizat de staff-ul lui Julio Iglesias, dupa incidentul cu "Jos Basescu" de la Antena 3
Foto: Facebook/Julio Iglesias Jr.

Un reprezentant al lui Julio Iglesias in Romania a dezvaluit ca a sesizat CNA cu privire la incidentul din emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, in care a fost invitat fiul acestuia, Julio Iglesia Jr., iar moderatorul Mihai Gadea l-a pus sa spuna "Jos Basescu".

Gabriela Ristea, care il reprezinta pe Julio Iglesias in tara noastra, a declarat pentru Mediafax ca precizarile facute in comunicatul remis presei vinerea trecuta au fost transmise, in aceeasi zi, si catre Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

"Ce am precizat in comunicat le-am semnalat si dumnealor (reprezentantilor CNA - n.red.) ", a spus Gabriela Ristea, Public Relations Assistant a lui Julio Iglesias.

Aceasta a fost intrebata daca intentioneaza sa dea in judeacta postul de televiziune Antena 3, insa nu a dat un raspuns clar.

"Julio Iglesias Jr. nu a mentionat nimic despre asta. Nu stiu ce sa va spun, pentru ca el nu a precizat nimic. Pur si simplu a vrut sa specifice clar, in comunicat, pentru presa ce s-a intamplat, ca sa nu fie niciun fel de confuzie si, pe de alta parte, am facut sesizarea din partea lui catre CNA", a spus ea, adaugand ca nu au fost facute si ale sesizari la alte autoritati ale statului.

Inca 19 sesizari la CNA

In acelasi timp, CNA a primit pana acum inca 19 sesizari cu privire la emisiunea in care a fost invitat Julio Iglesias Jr., iar reprezentantii Consiliului au precizat ca vor analiza situatia.

Julio Iglesias Jr. se afla in Romania pentru a canta in deschiderea concertelor tatalui sau, Julio Iglesias, cei doi artisti urmand sa urce impreuna pe scena cu ocazia show-urilor programate pe 22 mai, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, si pe 2 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Cum ramane cu concertele Julio Iglesias in Romania, dupa incidentul de la Antena 3

Joia trecuta, invitat in platoul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, Julio Iglesias Jr. a fost pus de Mihai Gadea sa spuna "Antena 3 e aici", "Jos Basescu!" si "Veniti la mine la concert".

Aberatia zilei: Anti-basist fara voie ridiculizat la Antena3 (Video)

Gestul realizatorului a fost aspru criticat, iar dupa ce situatia a fost semnalata in presa, staff-ul artistului a reactionat vehement, printr-un comunicat postat pe Facebook sub titlul "Julio Iglesias Junior nu a spus 'Jos Basescu!' in cunostinta de cauza".

"Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar permite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, 'Jos politicianul X!' sau 'Jos politicianul Y!'", a informat, printre altele, staff-ul artistului.

Mihai Gadea, dupa de ce l-a pus pe Julio Iglesias Jr. sa spuna "Jos Basescu": Am folosit strigaturi din folclorul urban

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Julio Iglesias Antena 3 CNA, #Julio Iglesias sesizare CNA, #Julio Iglesias Gadea CNA , #CNA