CNA s-a reunit, dupa o luna, fara Laura Georgescu. Subiectul Romania TV-DD, amanat

Marti, 22 Iulie 2014, ora 15:50
1982 citiri
CNA s-a reunit, dupa o luna, fara Laura Georgescu. Subiectul Romania TV-DD, amanat

Membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) s-au reunit, marti, pentru prima oara dupa aproape o luna de scandaluri si blocaje. Conditia pentru indeplinirea cvorumului de sedinta a fost neparticiparea Laurei Georgescu, presedintele CNA.

Au fost prezenti opt dintre cei 11 membri, acesta fiind si numarul necesar pentru asigurarea cvorumului: Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Christian Mititelu, Rasvan Popescu, informeaza Pagina de Media.

Sedinta a fost condusa de Viorel Vasile Buda, vicepresedintele CNA. Cei trei dintre membri CNA, Narcisa Iorga, Valentin Jucan si Florin Gabrea, care ii cer demisia Laurei Georgescu au ramas pe pozitie si au anuntat din nou ca daca aceasta va fi prezenta ei se vor retrage, facand astfel imposibila desfasurarea sedintei.

De altfel, acestia au tinut tot timpul pe birouri foi albe pe care statea scris "Demisia".

Noi inregistrari cu sefa CNA. Laura Georgescu: Va belesc! Sa moara mama! Pe bani va belesc! (Video)

Laura Georgescu, acuzata si de fals in acte publice. Ce a cautat Sorin Alexandrescu la CNA? Interviu

Cu toate ca subiectul retransmiterii emisiunilor lui Dan Diaconescu la Romania TV, cu incalcarea legii, figura pe ordinea de zi, el a fost amanat, membrii CNA prezenti preferand sa discute chestiuni tehnice, cum ar fi prelungirea unor licente.

OTV se vede la Romania TV: Revolta in CNA. Ce spune Laura Georgescu

Narcisa Iorga a anuntat inca de luni ca daca Laura Georgescu va fi prezenta, nu va exista cvorum.

"Maine incercam din nou sa facem o sedinta publica a CNA fara Laura Georgescu. Daca ea va intelege sa nu participe la sedinta, suntem opt membri disponibili, deci am putea asigura cvorumul de sedinta. Am putea rezolva urgentele tehnice acumulate de pe 19 iunie incoace, data ultimei sedinte publice a Consiliului. Daca Laura Georgescu isi face din nou aparitia in sala de sedinta, eu ma voi retrage. N-am niciun motiv sa ma indoiesc ca n-o vor face si alti cel putin doi membri CNA: Florin Gabrea si Valentin Jucan.

Noi ne-am pronuntat public inca din 2 iulie in sensul ca nu vom mai lua parte la nicio sedinta la care participa Laura Georgescu. Daca ea nu se retrage, are posibilitatea sa-si atraga sapte membri, altii decat noi trei, cu care sa-si asigure cvorumul de sedinta. Deocamdata nu a reusit. A fortat o sedinta cu ea in cvorumul minim, dar sedinta a fost suspendata prin retragerea noastra. Nu-mi doresc deloc sa punem degeaba pe drumuri, din nou, reprezentanti ai unor televiziuni, radiouri si societati de cablu din tara. Sper intr-o minima dovada de bun simt din partea Laurei Georgescu: ori ea, ori noi. Si ea, si noi nu mai e posibil", a scris pe Facebook Narcisa Iorga.

Narcisa Iorga (membru CNA): Presedintele CNA a mintit in legatura cu Administratia Prezidentiala

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#sedinta CNA fara Laura Georgescu, #Laura Georgescu demisie CNA, #Dan Diaconescu Romania Tv , #CNA