CNA: Realitatea Media a avut un contract semnat cu Elena Udrea pentru promovare

Marti, 17 Februarie 2015, ora 18:18
5546 citiri
CNA: Realitatea Media a avut un contract semnat cu Elena Udrea pentru promovare
Foto: Blitz24

Realitatea Media a avut semnat un contract cu Elena Udrea pentru promovarea acesteia pe site-ul realitatea.net, a declarat Rares Bogdan, directorul general al societatii care detine televiziunea de stiri Realitatea TV, in sedinta de marti a Consiliului National al Audiovizualului (CNA).

Rares Bogdan a facut aceasta afirmatie in timp ce raspundea unei intrebari adresate de un membru al CNA, Radu Calin Cristea.

Astfel, Radu Calin Cristea a spus ca vrea sa il intrebe pe Rares Bogdan "unele lucruri care tin de partea mai putin vazuta a presei", in contextul in care "uneori apar in presa informatii neasteptate si care sunt foarte utile".

Cristea a facut trimitere la un interviu pe care Elena Udrea l-a acordat Gandul Live, pe 22 octombrie 2014, in timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale.

"Doamna Elena Udrea spunea ca a incheiat contracte cu mai multe televiziuni, iar singura nominalizata era Realitatea TV, vorbindu-se de un contract in valoare de 20.000 de lei. A existat un asemenea contract? Daca da, cum s-a exprimat el in mod concret in emisiunile dumneavoastra?", l-a intrebat Radu Calin Cristea pe Rares Bogdan.

Rares Bogdan a spus ca Elena Udrea a avut un singur contract cu Realitatea Media, care a fost legat de online.

"E legat de online, de realitatea.net. Realitatea.net apartine Realitatii Media (...) Doamnea Udrea, vazand Realitatea Media, probabil s-a gandit, a facut referire strict la realitatea.net, la site-ul nostru. Este singurul contract. A cumparat de la bannere pana la (spatiul de, n.red.) jos dupa articole, pana la articole notate cu "P". Nu a avut legatura (contractul, n.red.) cu Realitatea TV", a spus Rares Bogdan.

Pe de alta parte, membrul CNA Radu Calin Cristea a facut referire, in sedinta de marti, si la o interventie telefonica pe care jurnalistul Catalin Tolontan a avut-o, luni, intr-o emisiune de la Realitatea TV.

"In emisiunea de ieri a Andrei Miron a fost acea interventie prin telefon a lui Catalin Tolontan, care a afirmat ca, in 2009, trei televiziuni, intre care si Realitatea TV, au vandut stiri Monicai Ridzi pe bani publici", a spus Radu Calin Cristea.

Insa Rares Bogdan i-a raspuns ca, in anul 2009, el nu lucra la Realitatea TV. Rares Bogdan a mai spus ca, la momentul respectiv, director al Realitatea TV era Sorin Enache, cu care Catalin Tolontan este bun prieten, cei doi petrecandu-si concedii impreuna, conform lui Bogdan.

" (Catalin Tolontan, n.red.) ar fi putut sa-l intrebe (pe Sorin Enache, n.red.) daca este asa", a mai spus Rares Bogdan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Realitatea contract Udrea, #Rares Bogdan contract Udrea Realitatea , #Realitatea