CNA a respins contestatia OTV - Diaconescu mai emite pana pe 28 septembrie

Joi, 29 Martie 2012, ora 19:18 1838 citiri
Foto: wall-street.ro

CNA a respins in sedinta de joi solicitarea OTV de reanalizare a sanctiunii prin care Consiliul a decis injumatatirea licentei televiziunii lui Dan Diaconescu, fapt pentru care postul mai poate emite pana pe 28 septembrie 2012.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat in sedinta de joi o solicitare a societatii Ocram Televiziune SRL, care detine licenta OTV, de reanalizare a sanctiunii aplicate marti. Membrii CNA au decis cu unanimitate de voturi respingerea solicitarii, fara ca sa se mai rediscute cazul.

"Nu s-a modificat nimic, s-a comunicat postului OTV decizia de reducere a valabilitatii licentei, asa cum fusese stabilit. Postul are obligatia ca, in aceasta seara, sa o comunice public, de la ora 19.00 la ora 19.10, astfel incat si publicul sa stie care au fost motivele pentru care s-a luat aceasta decizie ", a declarat dupa votul consiliului, Rasvan Popescu, presedintele CNA.

CNA a aplicat, marti, OTV cea mai drastica sanctiune posibila - injumatatirea licentei audiovizuale -, pentru ca televiziunea difuzeaza continuu publicitate politica la Partidul Poporului Dan Diaconescu, in afara perioadei de campanie electorala, astfel postul mai poate emite doar pana pe 28 septembrie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News