Cine este si ce planuri are noua sefa a TVR

Miercuri, 23 Septembrie 2015, ora 14:21 7233 citiri
Foto: Digi24

Irina Radu, presedintele director general interimar al TVR, si-a prezentat planurile pentru urmatoarele sase luni la conducerea Televiziunii Romane.

"Deci sunt datoare, daca mi s-a cerut ajutorul si sprijinul, sa le ofer. Este aberant ca de la o zi la alta sa am planuri. Atentia mea se va concentra pe schimbarea legii, in perioada imediat urmatoare sa ne asiguram ca toti colegii isi vor lua salariile si telespectatorii vot avea ce sa vada la televizor", a declarat Irina Radu in fata jurnalistilor.

Stelian Tanase, demis de Parlament de la conducerea TVR. UPDATE: Dragnea vrea sa schimbe legea

Irina Radu a precizat ca pe ea, ca director de programe, nu o "satisfac" emisiunile din acest moment si isi doreste ca televiziunea sa devina "ce asteapta in acest moment lumea de la noi".

Cine e Irina Radu

Irina Radu este licentiata in Litere si a urmat mai multe cursuri de specializare: Managementul relatiilor cu clientii si cumparatorii, Managementul Resurselor Umane, Management general, la Open University Business School; Jurnalism si Comunicare, la California State University; Jurnalism, la Fundatia Britanica Thomson.

Potrivit site-ului tvr.ro, Irina Radu are o lunga experienta la TVR, fiind, pe rand, redactor-prezentator la TVR Iasi, producator si prezentator al Jurnalului TVR, redactor-sef la Stiri, realizator de emisiuni.

Din 2013, ocupa functia de coordonator cu atributii de director la Directia Programe, la TVR.

In 2004, a devenit director al canalului TVR1. A mai fost director interimar al canalului TVR 2 pentru o scurta perioada, director Evenimente Speciale, redactor-sef al Redactiei Copii-Tineret.

In 2000 si 2001, a fost producator general al Festivalului Cerbul de Aur, iar in 2003, 2004 si 2005 a fost directorul festivalului.

In intervalul 1998-2002, a fost si membru in Consiliul de Administratie al Televiziunii Romane.

A obtinut premiul APTR pentru emisiunea "Culise", in 2000, si pentru Festivalul Cerbul de Aur, in 2003. In 2001, a primit premiul World Vision pentru reportaj.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News