Catalin Tolontan nu vrea sefia TVR

Sambata, 29 Mai 2010, ora 17:522447 citiri
Catalin Tolontan nu vrea sefia TVR

Jurnalistul Catalin Tolontan infirma zvonurile aparute in presa, cum ca ar fi noul favorit pentru sefia TVR, in locul lui Alexandru Sassu.

"Nimeni din PD-L, din nici un alt partid si de la nici o institutie publica sau privata, nimeni ca sa fie clar nu mi-a propus asa ceva. Auzisem de ceva vreme ca circula varianta, dar nu m-au contactat, nu m-au tatonat, nu pur si simplu", scrie Catalin Tolontan pe blogul sau.

Jurnalistul GSP sustine ca, daca ar fi adevarat si numele sau este vehiculat in Parlament, in PD-L sau oriunde altundeva, atunci pozitia sa este clara, aceea ca nu va accepta postul.

Declaratia lui Tolontan apare dupa ce ziarul Cotidianul anunta ca redactorul sef al Gazetei Sporturilor a devenit varianta favorita a Partidului Democrat Liberal pentru preluarea conducerii TVR, pe care acum o detine Alexandru Sassu.

Motivul propunerii redactorului sef al Gazetei Sporturilor la sefia postului national public de televiziune il reprezinta investigatiile acestuia, investigatii care au contribuit la neutralizarea secretarului general al partidului si ministru al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.

Mai mult, aceeasi propunere este vazuta ca aducand credibilitate PD-L, partid care-si numeste, dupa legea veche, la conducerea TVR, un critic acerb.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News